Galaxy S5 ne zaman gelecek?

Galaxy S5 hakkındaki iddialara şimdi de farklı tarihler eklendi... Ama hepsi bu kadar da değil!

Galaxy S5 ne zaman?

Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S5'in ne zaman piyasaya çıkacağı konusu giderek daha da karmaşık bir hal alıyor. Ama görünen o ki, kesin bir tarih veremesek de, telefon Mart'ın ikinci yarısından Nisan sonuna kadar geçecek 1,5 ay içerisinde karşımızda olacak. Nisan tahmini daha önceki söylentilerde sık sık karşımıza çıkıyordu. Ancak daha önceki tahminlerinde çoğu zaman haklı çıkan İtalyan gazeteci Flavio'nun son tweet'lerine göre, telefonu görmek için Nisan ayını beklemeyeceğiz. Samsung, yeni amiral gemisini Mart ortasında, kendi düzenleyeceği özel bir etkinlikte resmi olarak tanıtacak.

Telefonlarla birlikte giyilebilir cihazlarda da önemli gelişmeler yaşanacak. Samsung, Galaxy Gear'ın yeni sürümünde kaba görüntünün giderildiğini ve daha zarif, daha küçük bir akıllı saatin piyasaya çıkacağının altını çiziyor.

Galaxy S5 ve Galaxy Gear'ın yanında, Samsung, geçtiğimiz Ekim ayında Güney Kore'de patentlediği bir gözlük teknolojisini de ortaya çıkartabilir. Bu akıllı gözlük, telefonda arayan kişileri ekranda gösterirken, arama yapmaya da izin veriyor. Göz tarama teknolojisi ile de birleşirse, bu gözlük üzerinden telefonları dokunmadan kontrol etmek mümkün olabilecek.

Samsung, Galaxy S5'in yeni amiral gemisi olarak konumlandırırken, görünüm olarak da farklılaşmasını istiyor. S3'ten S4'e geçerken görünüm olarak büyük bir değişikliğin hissedilmediğini vurgulayan Samsung, S5'te farklı bir tasarım olacağının altını çiziyor. Yeni telefonda metal kasanın kullanılacağı zaten konuşuluyor. Bunun dışında başka farklılıkların da olması bekleniyor. Ancak bu farkların neler olacağı konusunda şu anda bir tahmin yapmak bile oldukça zor...

Okuyucu Yorumları