Galaxy S5 Zoom ve S5 Active geliyor!

Herkes gözünü Galaxy S5'e dikti ama o, büyük ihtimalle tek bir model olarak gelmeyecek!

Galaxy S5(ler) geliyor!

Samsung'dan 2014 yılında tam üç Galaxy S5 görürseniz sakın şaşırmayın... Bunlardan biri elbette amiral gemisi Galaxy S5, diğerleri de artık ayrılmaz yol arkadaşları olan Galaxy S5 Active ve Galaxy S5 Zoom olacak. Bir önceki S serisiyle ortaya çıkan Active ve Zoom, ikinci sürümleriyle birlikte artık daha iyi ve daha güçlü özelliklere de kavuşacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S4 ile ortaya çıkan Zoom ve Active modelleri, amiralin yeni modelinde de onu yalnız bırakmayacak. Yeni modellerle birlikte yeni özelliklere de kavuşacak olan Active ve Zoom'un, bu defa bir öncekinden daha çok rağbet görmesi bekleniyor. Özellikle S5 Zoom önceki nesilden daha ince olacakken, aynı zamanda yeni kamera fonksiyonlarına kavuşacağı bilgisi mevcut. S5 Active ise aktif yaşam koşullarına uygun olmak adına su ve toz geçirmez özellikleriyle donatılacak.

Hindistan'ın Zauba isimli ithalat / ihracat sitesinde ortaya çıkan bir dokümanda beliren ve şimdilik "Samsung mobile camera" olarak isimlendirilen cebin Galaxy S5 Zoom olduğu düşünülüyor. Bakalım Samsung bu ay Barselona'da S5 Zoom ve S5 Active ile ilgili bizlere bir şeyler gösterecek mi?

Okuyucu Yorumları