Galaxy S6 Edge'in S7'den iyi olduğu 5 şey!

Galaxy S7 Edge çok iyi bir telefon olabilir... Ama halen S6 Edge'in onu geride bırakan yanları var!

Galaxy S6 deyip geçmeyin!

Samsung'un yeni kavisli amiral gemisi Galaxy S7 Edge'in mükemmel bir telefon olduğundan şüphemiz yok. Peki Galaxy S6 Edge sahibiyseniz, onu değiştirip Galaxy S7 Edge'e geçmenin bir anlamı var mı? Bir senelik telefonunuzu değiştirmeye değer mi?

Edge ekran kusursuz değil: Galaxy S6 Edge ve Galaxy S7 Edge'i özel yapan, kıvrımlı ekranları. Ancak tasarım olarak hoş görünen bu ekran, işlevselliğe geldiğimizde pek işe yaramıyor. Galaxy Note Edge'in kıvrımlı kenarına kıyasla daha küçük kıvrıma sahip S6 ve S7 Edge'in bu işlevinin çok işe yaradığını söylemek zor.

Galaxy S6 Edge'in hissiyatı daha kaliteli: Yanlış anlamayın, Galaxy S7 kaliteli olduğunu hissettiren bir telefon. Ancak Galaxy S7'nin yumuşatılmış kenarları ve kavisleri ergonomiyi her ne kadar artırsa da, yanlardaki metalin ortaya çıkmasına engel oluyor.

Galaxy S6 daha küçük, VR için daha iyi: Galaxy S6, ekran boyutu ve kullanım kolaylığı arasında iyi bir denge kurmak isteyenler için kusursuz bir telefon. S6 Edge'in piksel yoğunluğunun daha yüksek olması, Gear VR ile yaşayacağınız sanal gerçeklik deneyiminin de daha iyi olacağı anlamına geliyor.

S6 Edge'in 16:9 fotoğrafları daha yüksek çözünürlüklü: Galaxy S7 Edge, piyasadaki en iyi kameraya sahip telefonlardan. Ancak 12MP'lik kamera, 4:3 oranında fotoğraf çektiğinden Galaxy S7'ye geçenler, fotoğraflara yaklaştıklarında daha az detay görüyorlar.

S6 Edge'de IR işlevi var: Kızılötesi işlevi, telefonunuzu TV'nizin veya uydu cihazınızın uzaktan kumandası gibi kullanmanıza izin veriyor. Bu işlevi kullanıyorsanız, Galaxy S6 Edge'de kalmanızda fayda var.

Okuyucu Yorumları