Galaxy S6, Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Artık Galaxy S6'yı tanıyoruz... Peki ama Samsung'un yeni amiral gemisi, Türkiye'ye ne zaman gelecek?

S6, ne zaman gelecek?

Vodafone Türkiye, Samsung Galaxy S6'yı çok yakında Türkiye'ye getiriyor. Barselona'da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi'nde gün yüzüne çıkan Samsung Galaxy S6, Vodafone farkıyla 10 Nisan'da "Vodafone Çok Satanlar Masası"nda yerini alacak ve tarifeye ek fiyat avantajıyla Vodafone'lularla buluşacak.

Ayrıca Samsung Galaxy S6, 23 Mart-10 Nisan tarihleri arasında Vodafone Cep Merkezleri'nde sergilenecek. Yeni Samsung amiral gemisi için 1-10 Nisan tarihleri arasında ön sipariş alınacak ve Samsung Galaxy S6, 10 Nisan'dan itibaren Vodafone Çok Satanlar Masası'nda satışta olacak.

Samsung Galaxy S6; siyah, beyaz, altın ve mavi olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle tüketicilere sunuluyor. Vodafone Çok Satanlar Masası'na katılacak Samsung Galaxy S6, tarifeye ek avantajlı ödeme seçenekleriyle satın alınabilecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, konu hakkında şunları söylüyor: "Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla mobil iletişimin imkanlarını abonelerimiz için kolaylaştıran teklifler geliştiriyoruz. Mobil iletişimin dinamizmini abonelerimize yaşatmak için, hızlı gelişen akıllı telefon teknolojilerini takip edebilmelerini kolaylaştırıyoruz. En son teknolojiyi dünyayla aynı anda abonelerimize sunma vizyonuyla, 1 Mart'ta Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından Barselona'da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi'nde lansmanı yapılan son teknoloji Samsung Galaxy S6'yı çok yakında Türkiye'deki abonelerimizle buluşturuyoruz. Üstün teknolojisiyle mobil iletişimi bir adım öteye taşıyan yeni Samsung'u "Vodafone Çok Satanlar Masası" farkıyla Türkiye'ye getiriyoruz. Tüm abonelerimizi, en popüler akıllı cihazlarla tanışmak üzere Vodafone Cep Merkezleri'ndeki "Vodafone Çok Satanlar Masası"na davet ediyoruz."

Okuyucu Yorumları