Galaxy S6 ve S6 Edge satışları nasıl gidiyor?

Samsung, beklenenden az sattığı iddia edilen Galaxy S6 ve S6 Edge'in satışları hakkında konuştu!

Galaxy S6 nasıl satıyor?

Samsung'un, piyasadaki amiral gemileri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinin satış rakamlarıyla ilgili bilgiler gelmeye başladı. İsmi açıklanmayan bir Samsung yöneticisi Korea Times'a yaptığı açıklamada; satışlardan memnun olduklarını belirterek bu iki cihazın da iyi satıldığını açıkladı.

Gelen bilgilere göre Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge model cihazlar günde ortalama 305.000 adet satılmış durumda. Bu rakam Galaxy S5 için 124.000, S4 için ise 241.000 adet olarak seyretmişti.

Samsung, dedikoduların aksine S6 ve S6 Edge için hedeflenen satış grafiğine ulaşıldığını ve bu cihazların S5'e oranla çok daha yüksek bir satış rakamına erişeceğini belirtiyor. Araştırma şirketlerine göre Nisan ayı içerisinde yaklaşık 6.1 milyon adet S6 ve S6 Edge satışı gerçekleşti.

Ayrıca Samsung Electronics Mobile bölüm yetkilisi Shin Jong-kyun, "Galaxy Note 5" adıyla beklenen yeni Note modeliyle ilgili beklenenden daha erken bir gelişme olmayacağını söyledi. Ancak bu açıklama, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge serisinin satışlarını artırmaya yönelik bir söylem de olabilir...

Okuyucu Yorumları