Galaxy S7 edge de Artık "Parlak Siyah"!

Samsung, Android kullanıcılarının bile imrenerek baktığı Jet Black iPhone'lara vereceği yanıt için hazır!

İşte en yeni Galaxy S7 edge!

Teknoloji devi Samsung, amiral gemisi Galaxy S7 edge için hazırladığı zaten bilinen Black Pearl renkli sürüm için resmi bir piyasaya çıkış tarihi belirledi. Güney Koreli dev, bu sürümle en önemli rakibi Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin Jet Black versiyonuna etkili bir karşılık vermeyi hedefliyor.

2016'nın en iyi telefonu olarak kabul edilen Galaxy S7 edge'in tamamen siyah renkli bu hali birçok Android kullanıcısının bir anlamda imrenerek baktığı Jet Black iPhone'ların yanında benzer bir şıklığa ekstradan kavisli bir gövdeyle kavuşmalarını sağlayacak.

En yeni söylentiler Apple'ın iPhone 8'e kadar bir kavisli telefon planı olmadığını gösteriyor. Bu da S7 edge Black Pearl sahiplerinin parlak siyah telefonlarını kavisli yapısı sayesinde en azından bir süre için çok daha ayrıcalıklı kılacak.

Black Pearl renkli Galaxy S7 edge'i 32 GB ya da 64 GB versiyonuyla satın almak mümkün olmayacak. Yeni renkli S7 edge sadece 128 GB olarak piyasaya sunulacak. Firmadan yapılan resmi açıklamaya göre cihazın çıkış tarihi ise 9 Aralık olarak belirlenmiş durumda. Cihazı, başlangıçta sadece belirli pazarlarda satın almak mümkün olacak.

Galaxy S7 edge de Artık
Okuyucu Yorumları