Galaxy S7 Edge, Galaxy S7'den büyük olabilir!

Samsung'un beklenen amiral gemileri Galaxy S7 ve S7 Edge hakkında ilginç haberler geliyor!

S7 ekranlarında ilginç detay!

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi telefonu, sadece birkaç ay sonra ortaya çıkmış olacak. Galaxy S7 adıyla çıkmasını beklediğimiz telefonda basınca duyarlı dokunmatik ekran ve iris tarayıcısı gibi özelliklerin olması bekleniyor. Yeni sızan belgeler ise henüz tanıtılmayan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile Galaxy S6'yı karşılaştırıyor.

Paylaşılan resimden Galaxy S7'nin boyutlarının Galaxy S6'yla aynı olacağı, ancak daraltılan ekran çerçevesi sayesinde 5,1 inç yerine 5,2 inç'lik ekrana yer vereceği anlaşılıyor. Resmin ortaya çıkardığı ilginç bir detay, Galaxy S7 Edge'in Galaxy S7'den büyük olması. Geçen senenin amiral gemileri, Edge'in kavisli ekranı dışında aynı boyuta sahipti. Karşılaştırmada görebileceğiniz üzere S7 Edge, normal sürümden 8 mm daha uzun ve 3 mm daha geniş, aynı zamanda 5,5 inç'lik ekranı da daha büyük.

Samsung'un yeni telefonlarını Mart 2016 civarında tanıtması bekleniyor. Elbette bu tarihe kadar telefonlardan yeni bilgiler veren yeni sızıntılarla karşılaşmayı bekleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları