Galaxy S7 edge İçin Yeni bir Seçenek Daha Geldi!

Galaxy S7 edge satın almak isteyenler, artık piyasada yeni bir seçenek daha bulabilecek...

Galaxy S7 edge için yeni bir seçenek!

Galaxy Note 7'nin piyasayı terk etmesi ile beraber Samsung, bütün dikkatini Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'e vermiş durumda ve bu telefon, önümüzdeki yıl Galaxy S8 sunulana kadar firmanın tek amiral gemisi olacak. Yakın bir süre önce, Samsung'un Note 7'nin Mavi Renk temasını Galaxy S7 edge'e getirebileceği açıklanmıştı ve şimdi de Samsung Singapur, Blue Coral (Mavi Mercan) Galaxy S7 edge telefonun 5 Kasım tarihinde sunulacağını doğrulamış durumda.

Samsung henüz bu cihazın herhangi bir fotoğrafını yayımlamış değil ancak bu ayın başlarında Verizon için üretilen mavi S7 edge'in sızan fotoğrafları düşünülürse, Blue Coral S7 edge'in tamamen Note 7'nin mavi sürümüne benzeyeceği (yani yanlarında altın tonları taşıyacağı) söylenebilir. Blue Coral S7 edge'in, mavi Note 7'nin duyurulmadığı yerlerde de sunulup sunulmayacağı belli değil ancak Samsung'un, arka arkaya bu yıl yeni bir Note (hatta Avrupa için arka arkaya ikinci yıl) sunmamasına bir telafi olarak mümkün olduğunca fazla markette bu telefonu sunmaya çalışacağı düşünülebilir.

Ayrıca normal Galaxy S7'nin de mavi renk seçeneğine sahip olup olmayacağı belli değil. Özellikle Galaxy S7 edge'in Note 7'sini getiren kişiler için daha popüler takas seçeneği olduğu düşünülürse, bu seçenek daha da karmaşıklaşabiliyor...

Okuyucu Yorumları