Galaxy S7 edge'in panel üretimi başladı

Samsung, Galaxy S7 edge için, Galaxy S6 edge'de yaptığı hatayı tekrarlamadı!

Samsung, işi şansa bırakmıyor

Teknoloji devi Samsung'un ekran birimi Samsung Display'in, firmanın 21 Şubat'ta tanıtılması beklenen Galaxy S7 edge için AMOLED ekran panellerini üretmeye başladığı öğrenildi. Firmanın, yeni amiral gemisi modellerinde kullanılacak paneller için yeterli üretim kapasitesini sağlayabilecek güvenilir tesisler aramayı sürdürdüğü de gelen haberler arasında. Söz konusu panelleri Galaxy S7 edge'te kullanacak olan firma talepleri makul düzeyde karşılamak adına ayda 9 milyon panel üretmeyi hedefliyor.

Samsung'un Galaxy S7 edge'in panellerinin üretimi için Kore'nin güneybatısında yer alan Chungcheong eyaletindeki Asan tesisinde A2 ve Tangjeong A3 esnek OLED ürünleri için operasyona başladığı belirtiliyor.

Samsung'un üretim sürecindeki bu titiz yaklaşımı; firmanın Galaxy S7 edge'lere yönelik taleplerde herhangi bir sıkıntı yaşanmamasını istemesiyle ilgili. Zira geçtiğimiz yıl, görece daha pahalı olan Galaxy S6 edge tahmin edilenden daha fazla talep görmüş ve birkaç ay sonra stok sıkıntısı yaşanmıştı.

Okuyucu Yorumları