Galaxy S7 için dev rakam!

Samsung'un çok kısa bir sürede üretmeyi planladığı Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge sayısı, inanılmaz...

Galaxy S7 için dev rakam!

Güney Kore medyasında yer alan bir habere göre, teknoloji devi Samsung yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için üretim hızında çarpıcı bir artışa gitme kararı aldı. Firma Nisan ayına kadar üretim safhasında vitesi iyice yükselterek her iki modelden toplam 17,2 milyon üniteyi satışa hazır hale getirecek.

Söz konusu üretimin Şubat, Mart ve Nisan'ı kapsayan yaklaşık üç aylık bu periyod için son derece önemli bir rakam olduğunu söyleyebiliriz. Bu sayı, geçtiğimiz yılın ilk üç ayında amiral gemisi modelleri için 15,2 milyon cihaz üreten firma için açıkça daha iddialı bir üretim süreci anlamına geliyor.

Samsung'un her iki model için bu yıl uygulayacağı üretim oranları da farklı olacak. Galaxy S7'nin 9,9 milyon adet üretilmesi hedeflenirken Galaxy S7 edge'in ise 7,3 milyon adet üretilmesi planlanıyor; ve bu da iki modelin üretim sayısı karşılaştırıldığında 6:4 şeklinde bir oran anlamına geliyor.

Bu oran geçtiğimiz yıl Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge'ler için 4:1 şeklindeydi. Bu tablodan da firmanın bu yılki edge modeline daha büyük bir talep beklediği anlaşılıyor. Söz konusu beklenti bir sürpriz de değil, zira geçtiğimiz yıl kullanıcılar Galaxy S6 edge'e oldukça yoğun bir ilgi göstermişlerdi.

Samsung Mobile'ın başındaki isim DJ Koh, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Galaxy S7'ye dair büyük beklentileri olduğunu belirtmiş ve satış rakamları açısından Galaxy S6'a göre çok daha iyi sonuçlar beklediklerini söylemişti.

Okuyucu Yorumları