Galaxy S7, S6'ya çok benziyor. Ama...

Sızan yeni görüntü, Galaxy S7'nin, S6'dan çok da farklı görünmeyeceği iddiasını güçlendiriyor!

S6'ya çok benziyor; ama...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S7'nin tasarım açısından büyük ölçüde Galaxy S6'ya benzeme ihtimali giderek artıyor. Daha önce cihazın ön tarafına ait sızdırılan görüntüler bu beklentiyi doğruluyordu. Cihazın arka tarafını gösteren yeni sızıntılar da yine S6'yla karşılaştırıldığında çok az bir değişimin söz konusu olduğuna işaret ediyor.

Geçtiğimiz gün hem Galaxy S7 hem de Galaxy S7 Edge'e dair @evleaks tarafından paylaşılan görüntüler bu yeni modellerin şu anda piyasada bulunan seleflerine bir hayli benzeyeceği anlamına geliyor. Bununla birlikte bazı ufak değişiklikler de yok değil. Yeni modellerin kenarlarının biraz daha yuvarlaklaştırılmış bir yapıda ve flaş desteğinin de daha farklı bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Eldeki fotoğraflardan anlamak kolay olmasa da arka paneldeki kameranın da dışarıya doğru çıkıntı yapmadığı fark ediliyor. Bu durum, daha önce de gündeme gelmişti.

Diğer yandan tasarım açısından fazla bir değişiklik yok gibi görünse de, Galaxy S7'nin S6'ya göre çok daha güçlü bir telefon olacağını da hatırlatalım. Daha önceki söylentiler de S7'nin suya, toza ve düşmelere karşı dayanıklı, güçlendirilmiş bir gövdeyle geleceği yönünde.

Okuyucu Yorumları