Galaxy S7'nin 5,7 inç'lik modeli sızdı!

Galaxy S7'nin Snapdragon 820'li modelinin özellikleri, internete sızan bu görüntü ile ortaya çıktı!

Galaxy S7'den yeni görüntü!

Galaxy S7'nin tanıtım günü giderek yaklaşıyor ve bu, sızıntıların artarak gelmesi anlamını taşıyor. Hafta sonu internette paylaşılan teknik özellikler, Samsung'un bir sonraki amiral gemisinin Snapdragon 820'li, 5,7 inç'lik sürümünün özelliklerini ortaya çıkardı.

Bazı sızıntılar, Galaxy S7'nin iki ve hatta üç farklı boyutta geleceğini söylüyordu. Şu an karşımızda duran model ise 5,7 inç ekrana sahip. Sızan görüntü, Galaxy S7'nin kamerasının 12,2 megapiksel olduğunu gösteriyor. Bu yeni sensörün Samsung'un şu anki 16MP'lik kameralarındakine göre daha büyük olduğu söyleniyor. Ön kamera ise 5 megapiksel olarak listelenmiş. Bu kameranın cihaz piyasaya sürülmeden önce 8MP'e yükseltilmesini umuyoruz.

Ekranda görünen diğer özellikler arasında 4GB RAM, Quad HD çözünürlük, parmak izi tarayıcısı ve Snapdragon 820 işlemci var.

Galaxy S7 hakkındaki farklı dedikoduların sayısı giderek arttığından daha net bilgiler için biraz daha sabretmemiz veya Samsung'un Unpacked etkinliğini beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları