Galaxy S7'nin teknik özellikleri sızdı!

Galaxy S7'nin teknik özellikleri, bir hız testi sitesi yoluyla internete çok net sızdırıldı!

Galaxy S7 detaylarıyla sızdı!

MWC 2016'ya yaklaştıkça Samsung'un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S7'den gelen sızıntılar da yoğunlaşıyor. Bu kez karşımızda Galaxy S7'ye ait olduğu iddia edilen teknik özellikler var.

Hız testi sitesi AnTuTu'ya göre Galaxy S7, SM-G930F model adıyla teknik özelliklerini sergiledi. Buna göre Galaxy S7, 5.1 inç 1440x2560 piksel çözünürlüklü bir ekran, 4GB RAM, 64GB dahili depolama alanı ve Android 6.0.1 Marshmallow ile gelecek. AuTuTu, telefonun işlemcisi ve kamerası hakkında da bazı yeni detaylar veriyor. Sitenin iddiası doğruysa hız testine giren Galaxy S7, Samsung'un kendi ürettiği Exynos 8890 yongasıyla geliyor. Galaxy S7'nin Qualcomm'un yeni işlemcisi Snapdragon 820'yle gelebileceği bir süredir konuşuluyordu, ancak en azından Kuzey Amerika'ya özel bu modelde Snapdragon 820 kullanılmamış.

Daha önceki bir sızıntıda olduğu gibi Galaxy S7'nin kamerası, 16 megapikselden 12 megapiksele "gerilemiş" görünüyor. Ancak megapiksel sayısının her şey demek olmadığını biliyoruz. Samsung'un düşük ışık performansı gibi kamerayla ilgili diğer alanlarda geliştirme yapmış olması muhtemel.

Siteye göre telefon halen test aşamasında bulunuyor, bu yüzden Galaxy S7'nin satışa hazır sürümünde bazı özellikler değişebilir.

Okuyucu Yorumları