Galaxy S8'de 8GB RAM Olacak Mı?

Samsung'un 8GB DRAM'leri duyurmasıyla birlikte, gözler Galaxy S8'e çevrildi...

Galaxy S8'i bekleyenlere RAM sürprizi!

Samsung'un 8GB LPDDR4 DRAM'leri tanıtmasıyla beraber, kuşkusuz gözler hemen Galaxy S8'e çevrildi. Akıllara gelen soru işe şu: Galaxy S8, 8 GB RAM'le gelir mi? Bunun cevabını vermek için henüz erken, ancak bu konuda Samsung'un önünde herhangi bir engel yok. Eğer Samsung yeni amiralinde 8GB kapasitesinde DRAM'lerini kullanma kararı alırsa, bu hamle Apple'ı bir hayli zora sokabilir.

Henüz tanıtılmasına 4 ay varken akıllara düşen Galaxy S8, Samsung için Note 7 faciasından sonra büyük umutlar taşıyor. O nedenle Samsung'un gelecek amiraline bir hayli özenli davranacağı açık. Bununla beraber, telefona ilişkin önemli sızıntılar da gelmeye başladı bile. Bunlardan biri, Galaxy S8'de çift kameraya yer verileceği; bir diğeri ise, Note 7'deki iris tarayıcının Galaxy S8'e yerleştirileceği yönünde. Elbette şimdilik bunu kestirmek zor. Bu iki ihtimalden daha yakın olanıysa, Samsung'un Galaxy S8'de 8 GB RAM'e yer vermek isteyebileceği gibi duruyor.

Zira 8 GB DRAM'leri duyuran Samsung, telefonun ismine özel olarak 8 GB'lı özel bir model hazırlayabilir. Ancak Güney Koreli şirketin 8 GB'lık çiplerini ne zaman hazır edebileceğini bilmiyoruz. Eğer olur da bu çipler yetişmezse, Note 7 için umutlanılan 6 GB RAM kapasitesini Galaxy S8'de görme ihtimalimiz de büyük.

Okuyucu Yorumları