Galaxy S9'un Geniş Alanlı Yeni Modelleri Gelebilir

Dedikodulara göre Samsung, Galaxy S9'un 64GB'dan çok daha geniş depolama alanı sunan iki modelini piyasaya sürebilir!

Galaxy S9'a boş alan dopingi!

Galaxy S9'u tüm planlarınıza rağmen henüz satın almadıysanız, sabrınızın mükafatını yakında alabileceksiniz. İddiaya göre Samsung, telefonun 64GB'tan daha büyük hafızalı bir sürümünü dünya çapında piyasaya sürebilir.

Yeni modellerin 128GB ve 256GB depolama seçenekleri sunacağı söyleniyor. Dedikodunun kaynağı ise mobil sağlayıcı Verizon'un desteklediği cihazların listelendiği Open Development sitesi. Bu listede Galaxy S9'un 128GB ve 256GB'lık sürümleri yer alıyor.

İngiltere'de yaşayanlar 128GB'lık Galaxy S9 Plus'ı bugün zaten satın alabiliyorlar ancak standart Galaxy S9'un sadece 64GB'lık sürümü bulunuyor.

Firmaların bir ürünü piyasaya sürdükten sonra özel modeller üretmesi, sıkça rastladığımız bir şey. Galaxy S9'u satın aldıysanız, geniş modellerle ilgili haberler canınızı sıkabilir ancak aslında üzülecek bir şey yok, çünkü hem Galaxy S9'un hem de Galaxy S9 Plus'ın depolama alanını genişletmeye izin veren microSD kart slotu bulunuyor.

microSD kart yardımıyla telefonların depolama alanı, 64GB'lık depolama alanıyla birlikte neredeyse 500GB'a kadar genişletilebiliyor. Elbette bunun için önce bu büyük microSD kartı bulmanız gerekiyor. Değer açısından şu an en iyisi 128GB'lık microSD kartlar olduğundan, depolama alanını genişletmek isteyenlere bu boyutu öneriyoruz.

Okuyucu Yorumları