Galaxy Tab S'e ve Android A7'ye Marshmallow geldi!

Samsung, Android 6.0.1 güncellemesini bu cihazları için dağıtmaya başladı!

Marshmallow sonunda geldi!

Android cihazlarını düzenli olarak güncelleyen Samsung, Android 4.4'lü cihazlarını da yavaş yavaş Android 6.0'la kavuşturuyor. Şimdi bunlar arasında tabletlerini de katan Samsung, Galaxy Tab S 10.5 (Wi-Fi) modelini de Android 6.0.1 güncellemesiyle tanıştırıyor. Ancak Hollanda'da...

Evet, bu güncelleme "şimdilik" yalnızca Hollanda için geçerli. Yani Hollanda'da Galaxy Tab S 10.5 tablet sahibi olanlar, artık Android 4.4'ten Android 6.0.1'e terfi edebilecek. Kısa bir süre önce Almanya da Galaxy Tab S 10.5 (LTE) için Marshmallow güncellemesi almıştı. Güncelleme desteğinin Avrupa'nın diğer şehirlerine de sunulması planlanıyor. Bizlerin ise sanıyoruz ki biraz daha beklemesi gerekiyor.

Galaxy A7'ye de iyi haber

Bu arada Samsung'un Rusya'da Android Marshmallow'a güncellediği, ancak nedenini bilmediğimiz biçimde Rusya ile kısıtlı tuttuğu Galaxy A7 güncellemesi, sonunda Avrupa'ya açıldı. 1GB boyutundaki güncellemenin cihazı XXU2BPH4 sürümüne yükselttiği söyleniyor. Güncelleme, cihazdaki TouchWiz'i Galaxy S7'dekine benzer bir hale getiriyor.

Okuyucu Yorumları