Galaxy Watch Active ve Galaxy Fit Tanıtıldı

Samsung'un yeni akıllı saati ve fitness cihazıyla tanışma zamanı! İşte Galaxy Watch Active, Galaxy Fit ve Galaxy Fit e'nin özellikleri...

Galaxy Watch Active ve fazlası!

Samsung bugünkü etkinlikte dört yeni telefon tanıtmakla yetinmedi, üç yeni giyilebilir teknolojisini de ortaya çıkardı: Galaxy Watch Active, Galaxy Fit ve Galaxy Fit E. İşte bu cihaz hakkında bilmek isteyecekleriniz.

Galaxy Watch Active

Galaxy Watch Active
Galaxy Watch Active

2018'de çıkan Galaxy Watch Active belki iyi bir akıllı saat idi ancak spor için tam olarak yanınızda taşımak isteyeceğiniz bir yardımcınız değildi. Galaxy Watch Active daha ince ve basit tasarımıyla muhtemelen size daha çekici gelecek. 1,1 inç AMOLED ekrana sahip cihaz, 360 x 360 piksel çözünürlük sunuyor. Galaxy Watch Active'in tasarımındaki tek eksik, diğer Samsung saatlerden alıştığımız dönen çerçeve. Bunun yerine dokunmatik ekranı kullanmanız gerekiyor. Galaxy Watch Active'de dönen yan düğme de bulunmuyor.

Bunlara karşın Galaxy Watch Active'in teknik özellikleri oldukça etkileyici. Optik kalp ritmi sensörü, NFC yongası, Samsung Pay, 5ATM su geçirmezlik puanı, MIL-STD-810G puanı, Bluetooth 4.2 ve Wi-Fi, saatin özellikleri arasında.

Galaxy Watch Active, 8 Mart 2019'da 199,99 dolardan başlayan fiyatıyla satışa sunulacak.

Galaxy Fit ve Galaxy Fit e

Galaxy Fit ve Galaxy Fit e
Soldan sağa doğru: Samsung Galaxy Watch Active, Samsung Galaxy Fit, Samsung Galaxy Fit e ve Samsung Galaxy Buds

Günlük aktivitesini takip etmek isteyenler, daha uygun bir fiyata Galaxy Fit'e sahip olabilirler. Dahili kalp ritmi sensörüyle gelen cihazda 0,95 inç'lik tam renkli bir AMOLED ekran, jiroskop ve ivmeölçer sensörü bulunuyor. GPS özelliği bulunmayan cihazın "e" sürümü, daha da uygun fiyatlı olabilmek için bazı özelliklerden vazgeçiyor.

Galaxy Fit e, daha küçük, siyah beyaz PMOLED ekranla geliyor ve jiroskop içermiyor. Daha küçük pile sahip bu cihaz, pogo pinleri üzerinden şarj oluyor.

İki cihaz da yürümeyi, koşmayı, bisiklet binmeyi, kürek ve eliptik antrenmanları otomatik olarak takip edebiliyor. Telefonunuzdaki Samsung Health uygulamasını kullandığınızda 90 farklı aktiviteyi takip etmeniz mümkün.

Galaxy Fit ve Fit e, ilginç de olsa Samsung'un "Realtime OS" diye adlandırdığı bir işletim sistemiyle çalışıyor. Firmaya göre bu platform, telefon uyarılarınızın yanında kullanımı kolay bir deneyim sunuyor.

Galaxy Fit, 2019'un ikinci çeyreğinde satışa sunulacak. Cihazların fiyatları ise henüz açıklanmadı.

Okuyucu Yorumları