Gameloft Windows platformuna destek verecek

Uzun süredir oyunlar konusunda hep geriden gelen WP, sonunda aradığı kahramanı buldu!

Windows Phone'a da geliyor!

Microsoft Windows Phone platformu, Xbox'ın yapıldığı aynı yerden geliyor olabilir ama şu da bir gerçek ki mobil Windows cihazlar ne yazık ki oyun konusunda rakipleri kadar zengin bir yelpazeye sahip değil. Hele hele bir de iOS ve Android platformları ile karşılaştıkları zaman, aradaki fark resmen bir uçuruma dönüşebiliyor...

Nitekim mobil oyun dağıtımcılarının en önemli isimlerinden olan Gameloft bu durumu değiştirecek gibi. Nasıl mı? Milyonlarca insanın heyecanla beklediği Modern Combat 5: Blackout'u, iOS ve Android platformlarıyla aynı gün, yani 24 Temmuzda Windows ve Windows Phone'a getirerek! Serinin en son oyunu olacak olan Modern Combat 5: Blackout, konsol grafiklerini mobil platforma taşıyacağı gibi, aynı zamanda yeni Spec Ops görevleri ve de "scout drone" gibi farklı silahlarla karşımıza çıkacak. Hem multipalyer, hem de tek kişilik oyun modlarına sahip olacak oyunda, geliştirilebilir dört sınıftan birisini seçebileceğiz.

Öyle görünüyor ki Gameloft'un Windows platformuna olan desteği sadece bu oyunla da sınırlı kalmayacak zira firmadan gelen açıklamalara göre, 2014 içerisinde piyasada olması beklenen ve dağıtımı Gameloft'a ait hemen her HD oyun, Windows için de piyasaya çıkacak. Kesinleşen ve ilgi çeken isimler arasındaysa "Captain America: The Winter Soldier", "The Amazing Spider-Man 2", "Asphalt 8: Airborne" ve de "Dungeon Hunter 4" yer alıyor.

Okuyucu Yorumları