Gears of War 4 için şok sözler!

Efsane isimden şok sözler: "Umarım Microsoft, her şeyi rezil etmez!"

Microsoft'u kızdıracak sözler

Yeni Gears of War oyunu, oyunun orijinal tasarımcısı Cliff Bleszinski'nin yardımı olmadan üretilen ilk oyun. Bleszinski, seriden uzaklaşma kararını tartışırken, Microsoft'un seri ve hayranları için doğru işler yapacağını ümit ettiğini söylüyor. VideoGamer.com'a "umarım Microsoft Gears of War 4'ü rezil etmez" cümlesini kuran Bleszinski, Gears of War serisinden uzaklaşmasını bir ayrılığa benzetmekte: "Eski eşinizden ayrılıyorsunuz ve tekrar evlenmesini, ancak sizden daha çirkin biriyle evlenmesini izliyorsunuz..."

Microsoft, Gears of War Markasını Epic Games'den 2014 Ocak tarihinde satın almıştı. Bleszinski, bu tarihin daha öncesinde, 2012 Ekim tarihinde, Epic'den ayrılmıştı ve Boss Key stüdyosu ile LawBreakers üzerinde çalışmakta.

Bleszinski, Gears of War 4'ün oynanışı hakkında ne düşündüğü açıklamıyor. Ancak oyunun ilk tanıtım videosunun kendisini "hüzünlü" hissettirdiğini söylüyor.

Her ne kadar Bleszinski artık Gears of War markası üzerinde çalışmasa da, kıdemli seri üreticisi Rod Fergusson, yeni Microsoft stüdyosu The Coalition'da serinin gelişimine liderlik yapmakta.

Gears of War 4'ün yayınlanma tarihi 11 Ekim olarak belirlenmiş durumda ancak eğer 100 dolarlık Ultimate Edition'ı satın alırsanız, dört gün önce oynamaya başlayabiliyorsunuz. Ayrıca oyunun çok oyunculu açık beta testi 25 Nisan tarihinde başladı ve 1 Mayıs'a kadar sürecek...

Okuyucu Yorumları