Geleceği şekillendiren markalar buluşuyor

Sustainable Brands 2016 Istanbul'da geleceği şekillendiren markalar buluşuyor!

Geleceği şekillendiriyorlar

Dünyayı daha iyi markalarla yeniliyoruz sloganı ile yola çıkan Global Sustainable Brands Platform'u 6 kıtada toplam 12 şehire ulaşarak her geçen yıl büyümeye devam ediyor. Sustainable Brands 2016 Istanbul, 26-27 Mayıs tarihlerinde "The Power Of And " temasıyla Swissotel The Bosphorous'da değişen tüketicinin beklentilerini karşılayan, geleceği şekillendiren markalar ve iş dünyasının liderlerini 4. kez buluşturmaya hazırlanıyor. Önde gelen uluslararası kariyer platformu The Daily Muse tarafından dünyanın en önemli 50 konferansı arasında gösterilen Global Sustainable Brands ağı dünyanın yükselen ekonomileri olan San Fransisco, Barcelona, Rio De Janeiro, Copenhagen, Sdney, Tokyo,Cape Town, Buenos Aires, Bangkok, Kuala Lumpur ve Boston ile birlikte Istanbul gerçekleştiriliyor. Sustainable Brands'in Istanbul ayağı ise bu yıl değişimin liderlerini 26-27 Mayıs'ta 4. kez Swissotel The Bosphorous'ta bir araya getirecek.

Sustainable Brands 2016 Istanbul, 26-27 Mayıs tarihlerinde 'The Power Of And ' temasıyla Swissotel The Bosphorous'da değişen tüketicinin beklentilerini karşılayan, geleceği şekillendiren markalar ve iş dünyasının liderlerini 4. kez buluşturmaya hazırlanıyor.

"The Power Of And" Bu Yılın Teması

Sustainable Brands 2016 Istanbul "The Powe Of And" teması ile bu yıl markaların gelecekte de daha iyi ve tercih edilen marka olmanın yolunun farklı tarafları birleştiren işbirliklerinden geçtiğini anlatacak. Bugünün dünyasında tüketici davranışları değişiyor, markalar için belirsizlikler artıyor, Son 10 yılda yaratılan milyar dolarlık markalar geçmişten daha farklı stratejiler ve değerler ile, global iş dünyasını şekillendiriyor. Başarılı markalar artık başarıya giden yolun birlikte yaratılacağına inanıyor.

Dünyanın değiştiği değerlerin tekrar tanımlandığı yeni yüzyılda, karlılıkla birlikte dünyaya ve kendine anlamlı değerler katan, pazarda lider olan, küresel ticaretin şeklini değiştiren cesur markalar ve liderler Sustainable Brands 2016 Istanbul da bir araya geliyor.

Marka Stratejisi, İletişim, İnovasyon ve Tasarım, Tedarik Zinciri ve Satın Alma, Tüketici Davranışları ve Etkileri, İnsan Kaynakları ana eksenlerinde gerçekleşecek olan Sustainable Brands 2016 Istanbul ulusal ve uluslararası konuşmacıların gerçekleştirecekleri sunumlara ve atölye çalışmalara sahne olurken marka, pazarlama ve iletişim dünyası profesyonelleri bir araya getirecek.

BASF ve Unilever'in platin sponsorluğunda gerçekleşecek olan Sustainable Brands 2016 Istanbul'un iletişim sponsorluğunu ise Vodafone üstlenecek. Konferansın gümüş sponsorları arasında Ülker ve Schneider Electric yer alıyor. Prefabrik Yapı ve TAV'ın sponsorlar arasında yer aldığı konferansa TKYD, SKD, GİAD, KİD, TÜAD, YEKON, ETÜDER gibi önemli dernekler destek veriyor.

Siz de geleceğe yön vermek için dünyanın en önemli 50 konferansı arasında gösterilen Sustainable Brands 2016 Istanbul'a katılabilir, http://sustainablebrandsistanbul.com/2016/ adresini ziyaret ederek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları