Gizli arkadaş listesini görmenin yolu!

Facebook'ta arkadaş listesini gizleyen bir kişinin arkadaşlarını görmenin bir yolu, aslında var!

Arkadaş listesini görün!

Facebook, kullanıcılarının arkadaş listesini gizlemesine veya sadece belirli kişilere göstermesine izin veriyor. Ancak bu gizli listeleri görmenin bir yolu var, üstelik kuralları çiğnemeden.

Arkadaş listesini görmek istediğiniz kişiyi belirledikten sonra şu adımları takip etmeniz yeterli.

1. Başlamak için biraz dedektiflik yapmanız gerekiyor. Önce hedefinizdeki kişinin arkadaşı olduğunu düşündüğünüz birini bulmalısınız. Hedefinizdeki kişinin nerede çalıştığını, kimlerle görüştüğünü düşünün.

2. Hedefinizin arkadaşını bulduktan sonra, her ikisinin hesabının ID'lerini bulmanız gerekiyor. Bunun için URL'nin sonuna bakabilirsiniz. https://www.facebook.com/HESAP_ID gibi bir URL görmelisiniz.

Şimdi kullanıcı ID'lerini aşağıdaki gibi bir URL'ye dönüştürün:

https://www.facebook.com/HEDEF_ID/friends?and=HEDEFİN_ARKADAŞI_ID

3. Bu URL'yi girdiğinizde, ikilinin tüm ortak arkadaşlarını aramış olacaksınız. Buradan hedefinizin arkadaşlarını elemeye başlayabilirsiniz. Hedefinizin 300 arkadaşı varsa ve 50 ortak arkadaş bulduysanız, 250 tane daha arkadaş bulmanız gerekiyor demektir. Aynı adımları hedefin başka bir arkadaşıyla tekrarlayın. İlk ortak arkadaşları bulduktan sonra işiniz daha kolay olacaktır.

Bu yolla hedefinizdeki kişinin tüm arkadaş listesini ortaya çıkaramayabilirsiniz, ancak işinizi kolaylaştıracak bir script için buraya göz atabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları