Goat Simulator için PC'yi aşma zamanı!

Şakayla başlayan, oyuna dönüşen ve PC'leri fetheden keçi simülasyonu Goat Simulator, işleri büyüttü!

Keçiler için yeni bir zafer!

Goat Simulator... Eğer oyun oynamayı seviyor ve bu ismi daha duymamışsanız, bu haberi okumadan önce oyunun kendisini hemen oynamanızı tavsiye ediyoruz! Tıpkı Grand Theft Auto gibi açık bir dünyaya sahip olan Goat Simulator, isminden de anlaşılabileceği üzere bir insan yerine, keçiyi kontrol ettiğimiz, çok özel ve eğlenceli yapımlardan birisi.

Kısa sürede milyonların beğenisini kazanmayı başaran yapımın Xbox One'a çıkıp çıkmayacağı tam bir merak konusuydu. Evet, kulağa biraz garip gelebilir ama an itibariyle gerçekleşmekte olan Gamescom'un ilk haberlerinden bir tanesi, bu güzide yapımın Xbox One'a da çıkacağı hakkında oldu. Esasen PC için üretilen Goat Simulator, yapımcılarının da net bir şekilde dile getirdiği üzere, "bitmemiş ve sadece eğlence amaçlı üretilmiş" devasa haritaya sahip bir oyundan başkası değil. Sadece birkaç hafta içerisinde, o da yarım yamalak şekilde hazırlanmış olmasına rağmen büyük ilgi gören oyun, son ayların en çok konuşulan yapımlarından.

Kısa sürede büyük satış miktarlarına ulaşan yapım, aynı zamanda Twitch ve YouTube üzerinde de en çok izlenen oyun videolarından birisi olmayı başardı.

Okuyucu Yorumları