GoldMaster SmartStick, TV'nizi akıllı yapıyor

GoldMaster'ın bu yeni HDMI çubuğu, televizyonunuzu Android ile akıllı hale getiriyor!

TV'nizi akıllı yapan çubuk!

Teknolojinin hızla değiştiği günümüzde, akıllı ürünler her alanda karşımıza çıkıyor. Boyutu küçük olan buna karşın işlevi ve özellikleri büyük olan mikro akıllı ürünlere ilgi gün geçtikçe daha çok artıyor. Yenilikçi, kullanışlı ve ergonomik tasarımlı son teknoloji ürünlerini müşterileriyle buluşturan GoldMaster, yeni nesil ürünü PC Dongle SmartStick HDM-218 Cutie ile televizyonları Smart PC'ye dönüştürüyor.

GoldMaster SmartStick HDM-218 Cutie, smart özelliği sayesinde monitör veya televizyona bağlandığında bilgisayar olarak kullanabilme imkânı sunuyor. Miracast ile kablosuz görüntü aktarımı sağlayan cihaz, smart özelliği olmayan TV'lere bile smart özelliği katıyor. GoldMaster tabletlerin de desteklediği kablosuz ekran aktarımı sayesinde tabletteki görüntüyü televizyon ekranına aktarıyor. Android 4.2 işletim sistemi bulunan cihazın CPU 1.5 GHZ çift çekirdek özelliği, 1 GB Ram, 4 GB dahili hafıza, 3G modem ve 32 GB'a kadar SD/MMC kart desteği bulunuyor.

Minik ve hafif olması sebebiyle kolayca cebinizde taşıyabileceğiniz cihazı esnek HDMI özelliği sayesinde, duvara yakın monitör veya televizyona bile kolaylıkla takabiliyorsunuz. Klavye ve mouse ile kullanım kolaylığı sunan SmartStick, Google, Facebook, Youtube, Google+ gibi internet portallarını destekliyor. Full HD 1080P çözünürlük sunan cihazın gelişmiş Wi-Fi özelliği, eski tip dongle'lara göre 3 kata kadar daha fazla internet performansı sunuyor.

Okuyucu Yorumları