Google Chrome için müthiş bir uygulama daha!

Google, Chrome ile neler yapılabileceğini göstermek için, şimdi de Orta Dünya'yı tarayıcıya taşıdı!

Bir Chrome harikası daha...

Tolkien'in Orta Dünya'sını sevenler için çok ilginç bir uygulama ortaya çıktı. Orta Dünya'yı Google Chrome tarayıcısı üzerinden keşfetmeyi sağlayan bu web uygulaması sayesinde kullanıcılar hem Orta Dünya hakkında bilgi sahibi oluyor, hem filmlerden etkileyici sahneleri seyredebiliyor, hem de 3D olarak, heyecan verici mekanların arasında dolaşabiliyor.

Chrome'un yeteneklerini sergilemek ve keşfetmek için başlatılan Chrome Experiments projesi kapsamında geliştirilen uygulama PC'de, tablette ve telefon üzerinde, Chrome tarayıcı ile çalışıyor. Uygulama, HTML, CSS ve JavaScript kullanılarak hazırlanmış.

Haritada seçilen bölgeye tıklayan kullanıcı, bu bölge hakkında çeşitli bilgiler aldıktan sonra, bölgeyi 3D olarak gezebiliyor. Birer mini oyun olan bu 3D bölümlerde kullanıcılar bir FPS oynuyormuş gibi, mini oyunu çözmeye çalışıyor. Tolkien sevenlerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak bir uygulama... Ama asıl önemi, Chrome tarayıcısı ile neler yapılabileceğini göstermesinden kaynaklanıyor.

Uygulamaya bu link ile doğrudan ulaşabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları