Google Glass, yeni ortağıyla dönüyor!

Google, Glass'ın yenilenmiş ikinci sürümünde bu devle birlikte çalışacak!

Glass, ortağıyla dönüyor!

İtalya'dan üst seviye bir gözlük - aksesuar firması olan Luxottica, yakın zamanda yayınlanacak olan yeni Google Glass üzerinde çalıştığını açıkladı.

Bu yılın başlarında, Google'ın Glass projesinin fişini çekebileceğine dair söylentiler bulunmaktaydı. Ancak firma, hızlı bir şekilde bu söylentileri yalanlamış ve cihazın yeni sürümü üzerindeki çalışmaların Tony Fadell liderliğinde devam ettiğini açıklamıştı.

Firmanın genel toplantısında konuşan Luxottica CEO'su Massimo Vian, yeni Glass için Google ile kurdukları ortaklığın "ilerlediğini" söyledi ancak ürün veya yayın tarihi hakkında bir detay sunmaktan kaçındı. Luxottica'nın ayrıca 2016'nın erken dönemlerinde Intel tarafından yayınlanacak benzer ürün için de ortaklığı olduğu söylenmekte.

Google "cihazın geleceğini kurmak için takımın yoğun bir şekilde çalıştığını" belirten bir açıklamada bulundu ancak ürün veya Luxottica ortaklığı hakkında daha fazla bilgi vermedi. Tabii ki Google I/O'nun sadece birkaç hafta uzakta olduğu düşünülürse, yeni Glass hakkında yakın zamanda daha fazla bilgiye ulaşacağımız söylenebilir...

Okuyucu Yorumları