Google Pixel XL'ın "Gerçek" Fiyatı Belli Oldu

Google'ın yeni akıllı telefonu Pixel XL'ın "gerçek" fiyatı, yani maliyeti ne kadar? Şaşırtan maliyet rakamı ortaya çıktı!

Pixel XL, Google'ı daha da zengin edecek

Google'ın kısa bir süre önce tanıttığı yeni akıllı telefonları Pixel ve Pixel XL, Nexus'tan sonra yeni bir ailenin ilk üyeleri olmuşlardı. Yüksek fiyatıyla da bir hayli konuşulan yeni telefonlar, 649 dolar ve 769 dolar fiyatlarla satışa sunulmuşlardı. Telefonlar, şu an için ülkemizde satışa sunulmayacak. Gelir mi, ne zaman gelir, açıkçası o konu da şu an netlik kazanmış değil.

Fiyatıyla iPhone 7 ve S7 edge ile yarışan Google Pixel ve Pixel XL, maliyetiyle de şaşırttı. Google Pixel XL'ın maliyeti sadece 285 Dolar. Bununla beraber telefonun satış rakamı göz önünde bulundurulduğunda, aradaki uçurum da dikkat çekmiyor değil. Zira Google, her Pixel XL telefonunda tam 485 Dolar kar ediyor. Bu açıdan bakıldığında, iPhone 7 ve S7 edge'de benzer bir durumun söz konusu olduğunu söyleyebiliriz.

Peki, Google Pixel XL nasıl bir telefondu? Bu fiyata satılmayı hak ediyor mu? Bu soruların cevabını bu haberimizde bulabilirsiniz:

Google Pixel ve Pixel XL tanıtıldı: İşte Özellikleri

Okuyucu Yorumları