Google Pixel'den basın görseli sızdı!

Google'ın birkaç gün sonra tanıtacağı yeni telefonu Pixel, sızan bu görüntüyle iyice ortaya çıktı!

Google Pixel yine sızdı!

Google'ın 4 Ekim'deki önemli etkinliğinin bugüne taşındığını düşünüyor olabilirsiniz; ancak karşımızda sadece erken sızan bir Google telefonu var.

Google'ın bizzat kendi ürettiği Pixel'lerden küçük olan 5 inç'lik model, sızan "basın görselinde" HTC'nin telefonlarına benzer bir görüntü veriyor. Pixel'in tasarımında şimdiye kadar olağanüstü bir şeye rastlamadık; cihazın ön yüz Nexus 5X'e benziyor. Önceki sızıntılar ise arka tarafta plastik yerine cam kullanıldığını göstermişti. Telefonun özelliklerinde de şaşırtan bir detay yok. 1080p ekrana sahip Pixel, 2GHz'te çalışan 4 çekirdekli işlemci, 4GB RAM, 32GB dahili depolama, 2.770 mAh pil ile geliyor.

Son sızıntıda büyük model olan Google Pixel XL'den fotoğraf bulunmasa da, daha önce iki telefonu yan yana görmüştük. Normal boyuttaki Pixel'in büyük sürümü olacağını düşündüğümüz Pixel XL'nin 5,5 inç 2K ekran, 3.450mAh pil ve daha hızlı bir işlemciyle (Snapdragon 821 olabilir) geleceğine inanılıyor.

Sızıntılardan iki telefonun da çok büyük bir yenilik sunmayacağı anlaşılıyor. Bununla birlikte Pixel serisinin özelliği, Google'ın Daydream VR platformuna öncülük etmek olabilir. Tüm detayları 4 Ekim'deki etkinlikte öğrenip sizlerle hızla paylaşıyor olacağız.

Okuyucu Yorumları