Google Play'de "2014'ün en iyileri" açıklandı

Google, uygulama mağazası Play'de, 2014'ün en iyi uygulamalarını ve oyunlarını böyle listeledi!

Android'in en iyileri!

Yılın en iyi uygulamaları ve oyunları, Google tarafından özel Google Play alt sayfalarında yayınlandı. En iyi uygulamalarda 65 uygulamanın 59'unun ücretsiz olduğu, 90 uygulamanın ise sadece 10'unun ücretli olduğu görünüyor.

2014'ün en iyi uygulamaları büyük çoğunluğu ücretsiz, toplam 155 uygulamadan oluşsa da, ücretsiz uygulamaların bir kısmının uygulama içi satın almalara sahip olduğunu hatırlamak gerekiyor.

Listelerin Google Play'i kullandığınız ülkeye göre düzenleniyor olma ihtimali yüksek, çünkü en iyi uygulamalar arasında Türkiye'ye özel uygulamalara rastlıyorsunuz.

En iyi uygulamalar arasında sahibinden.com, Shazam, Kaave Falı, Wunderlist, Lig TV, Swiftkey klavye, Evernote, TRT Haber, Tango, Hepsiburada, Timehop, IFTTT, Yemeksepeti, Mynet Haber ve Markafoni bulunuyor.

Google Play'de

Google Play'in 2014'teki en iyi oyunları arasında ise Boom Beach, Clash of Clans, Elements: Epic Heroes, Groove Racer, SLINGSHOT BRAVES, Legion of Heroes, RE-VOLT 2: MULTIPLAYER, Shadow Kings ve Dragons World gibi oyunlar var.

Yabancı listelerde görünen FIFA 15'in bizim listemizde yer almaması ise dikkat çeken detaylardan.

Okuyucu Yorumları