Google WiFi'a dair ilk detaylar ortaya çıktı!

Google'ın zenginleştirilmiş bir WiFi teknolojisi sunan cihazının özelliklerine dair ilk detaylar!

Google WiFi'dan yeni detaylar!

Teknoloji devi Google'ın 4 Ekim'deki büyük Pixel telefon etkinliğinde bu cihazın yanında bir dizi başka yeni teknolojileri de görücüye çıkarması bekleniyor. Bunlardan birisi de Google WiFi adı verilen router. Android Police'in ulaştığı kaynaklara dayandırılarak hazırlanan rapora göre Google WiFi'ın fiyatının 129 dolar olması bekleniyor.

Söz konusu rakam ilk bakışta çok uygunmuş gibi görünmese de bunun OnHub'ın 179 dolarlık fiyatının oldukça altında olduğu da bir gerçek. Bununla birlikte, Google'ın yeni router'ının çok sayıda erişim notkasına bağlanabildiğini ve bunları devasa bir tek kablosuz ağına dönüştürebildiğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Birbirine geçebilen bu ağ sistemi temelde farklı ağları birbirine bağlayarak bütün bir ortamı tek bir süper ağda kapsıyor. eero gibi router'ların aslında halihazırda benzer bir işlevi görebildiğini söyleyebiliriz fakat tek bir eero'nun fiyatı 199 dolar, üçlü paket ise 499 dolar.

Diğer yandan Google WiFi'ın bu özelliğinin yanında bazı diğer akıllı özelliklere de sahip olacağı tahmin ediliyor. Elbette bütün bunlar için 4 Ekim'deki Google etkinliğini beklememiz gerekecek.

Okuyucu Yorumları