Google'dan yeni uygulama: Who's Down

Google'ın Android ve iOS için sunduğu yeni uygulaması Who's Down ortaya çıktı!

Google'dan yeni uygulama!

Telefonunuzda eposta, ofis uygulamaları, harita uygulaması, akıllı asistan, fotoğraf, not, takvim, mesajlaşma ve sosyal ağ uygulamaları varsa, deneyebileceğiniz uygulamaların sayısı kısıtlı demektir. Ancak Google'ın yeni fikirleri henüz tükenmiş değil.

Google Play ve App Store'da yeni ortaya çıkan Who's Down uygulaması, şu an hangi arkadaşlarınızın sizinle dışarıya çıkıp, gezmeye müsait olduğunu gösteriyor. Uygulama içerisinden arkadaşlarınızla sohbet edip, yapacaklarınızı planlayabiliyorsunuz. "Uygun" durumunuz üç saat için geçerli olduğundan, hafta sonu kamp yapmaktan çok, kahve içmeyi düşünmenizde fayda var.

Uygulama geniş kitleler tarafından yüklenemiyor, en azından şimdilik Google buna izin vermiyor. Who's Down sadece ABD'deki öğrenciler tarafından kullanılabiliyor. Bunun için bile öncelikle sıraya girmeniz gerekiyor. Google'dan uygulamayla ilgili yapılmış herhangi bir resmi açıklama da yok.

Uygulamanın bizlere ulaşıp ulaşmayacağı şimdilik belirsiz, ancak Google'ın alıştığımız araçlar dışında farklı fikirleri denediğini bilmek bile güzel.

Okuyucu Yorumları