Google'ın Inbox'ı, Chrome sınırlamasını kırdı

Sadece Chrome kullanıcılarının ulaşabildiği Google hizmeti, şimdi diğer tarayıcılara da açılıyor!

Google'ın Chrome inadı bitti!

Gmail'in resmi blog'unun duyurduğu üzere, yaklaşık altı ay önce duyurulan ve Gmail'in ilk günleri gibi 'davet' bazlı çalışan alternatif e-posta uygulaması Inbox, bazı büyük değişimler yaşıyor. Bunların arasında, Google'ın klasik Gmail algoritmasını kullanmayan yeni yazılım altyapısı ve inbox'ınızı kişiselleştirme seçenekleri de var. Ancak en önemlisi, bilgisayarlarda sadece Google Chrome üzerinden kullanılabilen uygulamanın artık Firefox ve Safari'yi de destekleyecek olması.

Yeni güncelleme ile beraber Inbox, artık iPad'e tam desteğe de sahip ve Android temelli tabletlerin neredeyse tamamını da destekliyor. Google'ın uygulamayı kendine saklama tercihinden vazgeçmesi üzerine de Firefox ve Safari kullanıcıları, uygulamadan yararlanmaya başlayabiliyor.

Değişmeyen şey ise davet sistemi. Google eski Gmail günlerinden iyi bildiğiniz üzere eğer istiyorsanız bu uygulamayı kullanmanızı bir şekilde sağlıyor; eski kullanıcılara bolca davet hakkı vermek de buna dahil...

'Benim hiç arkadaşım yok' diyenler için de kapılar sonuna kadar açık; [email protected]'a atacağız nazik bir e-posta, sizi davetli listesine büyük olasılıkla dahil ettirtecektir.

Okuyucu Yorumları