Google'ın iOS uygulamasına büyük yenilik!

Google'ın iOS uygulamasına gizliliğe önem verenler için büyük bir yenilik geldi!

Google uygulamasına önemli yenilik!

Google'ın Chrome tarayıcısının en kullanışlı özelliklerinden birisi artık Google'ın iOS uygulamasında da kullanıcılara sunulacak. Bundan böyle tıpkı tarayıcıda olduğu gibi Google'ın iOS uygulamasında da gizli modda arama yapmak mümkün olabilecek.

Yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılar yeni gizli modları doğrudan bu uygulamadan açabilecek. Böylece Google uygulamasında da herhangi bir geçmiş kaydı olmadan gizlice web üzerinde dolaşıp arama yapmak mümkün olacak. Kullanıcılar bu gizli modu uygulamanın ayarlarından ya da iPhone'larının ana ekranlarından 3D touch'ı kullanarak aktive edebilecek.

Bu yeni işlevselliğin özellikle gizliliğe önem verenler için önemli bir yenilik olduğunu söyleyebiliriz. Chrome uygulaması ve Apple'ın Safari uygulaması da aslında bir gizli mod seçeneği sunsa da Google'ın uygulamasının gizli moda ayrıca Google Now kartlarını da dahil etmesi önemli bir adım.

Söz konusu güncellemeyle birlikte kullanıcılar ayrıca YouTube videolarını ayrıca bir uygulamada ya da bir web sayfasında açmaya gerek kalmadan doğrudan arama sonuçları içerisinde izleyebilecek.

Google'ın iOS uygulamasına büyük yenilik!
Okuyucu Yorumları