Gram Games, Google I/O'da yer aldı!

Google I/O'da yer alan ilk Türk girişimi Gram Games oldu!

Gram Games, Google I/O'da!

Google'ın her yıl geliştiricilere yönelik düzenlediği, stratejilerini ve yeniliklerini tanıttığı Google I/O 2015 etkinliğinde bu sene ilk kez Türkiye'den bir girişim yer aldı. iOS ve Android platformalar için çeşitli tarzlarda, başarılı mobil oyunlar üreten Gram Games, Google I/O etkinliğinde, canlı yayında tanıtılan ilk Türk girişimi oldu.

Geliştiriciler tarafından oldukça ilgi gören Google I/O 2015 etkinliğinde, AdMob Ürün Yönetimi Yardımcı Başkanı Jonathan Alferness'in AdMob'un yeniliklerinden bahsettiği sunumunda; Gram Games'in başarı hikayesi anlatıldı, ekip tanıtıldı ve AdMob ile birlikte üzerinde çalıştıkları 1010! oyununun verilerine yer verildi.

2014'ün sonlarında mobil reklam platformu AdMob'u kullanarak oyun ekranında banner reklam ve bölümler arasında reklam göstermeye başlayan 1010! ile birlikte günlük $5K gelire ulaşan Gram Games, bu sayede gelirini 7 kat arttırmış oldu ve akabinde 20 çalışan sayısına ulaştı ve yeni ofislerine taşındı.

Bu gelişmeyle birlikte yeni bir başarıya daha imza atan Gram Games'in ve oyunları 1010!'in anlatıldığı oturumu http://bit.ly/GramGames_GoogleIO linki üzerinden izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları