Grundig'in yeni mini PC'si ile özgürleşin!

Grundig'in yeni mini dizüstü PC'si, küçük boyutu sayesinde sizinle her yere gelebiliyor!

Grundig'ten mini dizüstü!

Grundig 1020 Mini dizüstü bilgisayarınızı, kolay taşınabilir özelliği sayesinde istediğiniz her yere yanınızda götürebilir, özgür olmanın keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Uzun pil süresi ile kesintisiz 5 saatin üzerinde çalışan, 10.1 inç LCD ekran boyutuna sahip Grundig Mini Dizüstü Bilgisayar ile bulunduğunuz her ortamda işinizi yapabilir, maillerinizi kontrol edebilir, sevdiklerinizle iletişim halinde olabilirsiniz.

Şık tasarımı ve inci beyazı rengi ile göze de hitap eden Grundig Mini Dizüstü Bilgisayar, benzerlerine göre avantajlı fiyatıyla da dikkat çekiyor. Grundig, Türkiye'nin yaklaşık 600 noktasında bulunan en yaygın servis ağıyla, 7/24 çağrı servisi ile, satış sonrasında da her zaman yanınızda.

Intel Atom işlemci N455 (1.66GHz, 512KB), Orijinal Windows 7 Starter işletim sistemi, 10.1" (1024x600) ekran, 2GB DDR-III Ram ve 250GB HDD kapasitesi ile Grundig GNB 1020 Mini Dizüstü Bilgisayar en büyük yardımcınız olacak. Ürünün fiyatı kısa bir süre için 564 TL yerine 450 TL. Kampanya detayları ise Arçelik ve Beko yetkili satıcılarında.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları