GTA 5'in PS3 ve PS4 grafikleri karşı karşıya!

GTA 5'in PS4'teki grafikleri, PS3'e göre ne kadar iyi? Kendi gözlerinizle görün!

Süper bir GTA 5 geliyor!

GTA V, 18 Kasım itibariyle yeni nesil konsollara sıçrayacak. Rockstar ise oyunun PS3 sürümüyle PS4 sürümü arasındaki farkı gösteren yeni bir video yayınladı. Video, grafiklerdeki gelişimin zaman zaman yüksek seviyede olduğunu gösteriyor.

GTA V'in yeni nesil konsollara özel sürümü, yeni birinci kişi modunun (FPS) yanında daha yüksek çözünürlüklü dokularla geliyor. 3 boyutlu modellerin sayısı ve detayları ise önemli ölçüde artırılmış. Örneğin aynı orman, GTA V'in PS4 sürümünde çok daha yoğun ve doğal görünüyor. Benzer şekilde asfalt da daha gerçekçi görünüyor. Genel olarak PS3'te bulanık görünen alanlar, PS4'te etkileyici bir gerçekçiliğe ulaşmış.

Açık alanlardaysa görüş mesafesinin fark edilir ölçüde uzadığı gözden kaçmıyor. Araçların aydınlatması, özellikle gece saatlerinde son derece kaliteli görünüyor. Otomobilinizin üzerine düşen gölgeler de aynı şekilde etkileyici görünüyor. GTA V, Xbox One ve PlayStation 4'te 1.920 x 1.080 piksel çözünürlükte, 30FPS'de çalışıyor. 27 Kasım'da çıkması beklenen PC ürünü, 4K çözünürlük ve daha yüksek FPS'ler de sunabilecek.

Okuyucu Yorumları