GTA 5'in patlayan Note 7 modu videosu, geri döndü!

Patlayan Note 7'lerin ölümcül bir silaha dönüştüğü GTA 5 mod'unu sergileyen video, Samsung'un itirazına rağmen YouTube tarafından yeniden yayınlandı!

Patlayan Note 7 modu, güçlenerek döndü!

Galaxy Note 7'nin patlama eğilimini değerlendirerek onu bir bombaya dönüştüren Grand Theft Auto 5 modifikasyonu, hatırlarsanız karşısında Samsung'u bulmuştu. Modifikasyonu tanıtan YouTube videosu, Samsung'un yaptığı DCMA isteği sonucunda Google tarafından kaldırılmış, video sahibine bir uyarı gönderilmişti. Ancak video, bugün eski haline geri döndürüldü; yani YouTube tarafından tekrar yayınlandı.

Videonun Samsung'un fikri haklarını çiğneyecek herhangi bir şey içerdiğini söylemek güç ve dolayısıyla YouTube'un bunu onaylamış olması şaşırtıcı değil. YouTube'un kararını geri döndürmesinde video sahibinin siteye yolladığı karşı iddia etkili oldu ve YouTube, videoyu eski bağlantıdan ulaşılabilecek biçimde tekrar yayına aldı.

Galaxy Note 7'den yeterince hasar alan Samsung'un, eğlence amaçlı yapılmış bir oyun modunun peşine düşmüş olması, aldığı hasarın etkilerini muhtemelen daha da artıracaktı. Sayısız benzer videoya YouTube'da rastlamanız mümkün ve Samsung'un her bir video için Google'a indirme talebi göndermesi, pek mantıklı olmayabilir. Eski haline döndürülen videonun YouTube tarafından bir kez daha kaldırılma olasılığı, artık oldukça düşük.

Okuyucu Yorumları