GTA filminde onlar oynayacak!

Merakla beklenen GTA filminde hangi yıldızların oynayacağı belli olmaya başladı!

GTA filminde onlar oynayacak!

Daha önce de söylediğimiz gibi, BBC'nin Grand Theft Auto hakkında üretmekte olduğu bir televizyon filmi çalışması bulunmakta ancak bu çalışma, oyun hakkında ortaya atılan iddiaları, tartışmaları ve avukat Jack Thompson'ın oyunu durdurma çabasını konu alıyor. Yani aslında hazırlanan film, doğrudan GTA'yı konu alacak.

Bu ilginç filmde kimlerin oynayacağı da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Daniel Radcliffe, GTA'nın arkasındaki beyin olan Sam Houser rolünü oynayacak. Avukat Thompson rolü de Bill Paxton tarafından oynanacak.

Popüler kültür sitesi Uproxx, Paxton hakkında yaptığı yorumda aktörü överken; Jack Thompson için biraz ağır sözler sarfediyor: "Paxton, kendini beğenmiş ahmak karakterleri oynamakta özellikle iyi .vJack Thompson da, kendini beğenmiş ahmakların tanrısı olabilir."

Bu filmin, beklendiği gibi GTA'nın senaryosunu konu alan gerçek bir aksiyon filmi olmaması bazılarınızı hayal kırıklığına uğratabilir. Ama farklı bir senaryosu olsa da, oldukça başarılı olacağını söyleyebiliriz. Çekime yapılan yatırım ve seçilen yıldızlar düşünülürse, filmin başarısının yüksek olması çok da uzak bir ihtimal değil...

Okuyucu Yorumları