Guitar Hero "sağlam" bir geri dönüş peşinde!

Oyun dünyasına damga vuran bir efsane seri daha, geri dönüyor. Hem de rakibi ile birlikte...

Bir efsane daha dönüyor!

Kotaku'nun haberine göre Activision, E3'te yeni bir Guitar Hero oyunu tanıtacak. Yeni Guitar Hero'nun, eski oyunlara göre "daha gerçekçi" bir yaklaşıma sahip olacağı söyleniyor. Oyunun, yılın sonlarında PlayStation 4 ve Xbox One için piyasada olması bekleniyor.

Konu hakkında açıklama yapan Activision ise, söylenti ve tahminler doğrultusunda yorum yapmadıklarını söylese de, açık kapı bırakmayı ihmal etmedi: "Ancak markayı yeni nesil oyunculuğa taşımak için doğru yenilikleri geliştirdiğimiz zaman Guitar Hero'yu geri getireceğiz."

Bu arada, Guitar Hero'nun parlak günlerindeki en büyük rakibi olan Rock Band'in de "sağlam" bir geri dönüşle rekabete devam edeceğine dair bazı söylentiler bulunmakta. Ocak ayında Harmonix, Rock Band oyuncularına bir anket sunmuş ve geri uyumluluktan internet üzerinden çok oyunculu moda kadar geniş bir alanda oyuncuların isteklerini öğrenmeye çalışmıştı.

Kısacası oyun dünyasına bir dönem için damga vuran iki efsane gitar oyunu, yeni neslin gücü ile birlikte geri dönüş hazırlığında... Bakalım bu geri dönüş gerçekleşirse, kazanan hangisi olacak...

Okuyucu Yorumları