Hack'lenen e-postalardan UFO çıktı!

WikiLeaks, ABD başkan adayı Clinton'un seçim kampanyasına yollanmış, şifreli UFO mesajlarını yayınladı!

Hack'lenen e-postalardan UFO çıktı!

Blink 182'nin eski solisti Tom DeLonge, UFO'larla kafayı bozduğunu açıkça itiraf etti. Ama bu Hillary Clinton'ın kampanya yöneticisi John Podesta'ya niye şifreli UFO mesajları yolladığını açıklamıyor.

Podesta'nın çalınan e-postaları, bu ayın başında Wikileaks tarafından halka açılmıştı. Bu e-postalarda DeLonge'nin, Podesta'ya en az iki adet e-posta yazmış olduğu ve onu yüz yüze görüşmeye davet ettiği görülüyor. Amacı Podesta'yla yüksek seviyeli sorumluları tanıştırmak ve UFO'larla ilgili önemli bilgiler paylaşmaktı.

İşte yazdığı mesajlardan küçük bir örnek: "Sizinle görüşmesi için çok önemli iki kişiyi getirmek isterim. Onları çok ilginç bulacağınıza eminim, sonuçta hassas konumuzda uzmanlar. En kırılgan bölümlerin başında görev yapıyorlardı, gizli bilim ve DOD ile ilgili bölümler. Diğer bir deyişle, bunlar en üst seviye sorumlular. Zamanınıza değecektir, sizin de konuyla ilgili detaylı bilginiz olmuş olacak. Sadece 2 saatinize ihtiyacım var."

Podesta ise, bu randevu isteğine cevap dahi vermemiş. Ancak yöneticinin, yıllar önce UFO'larla ilgilendiği bilinen bir gerçek ve neden randevu vermediği konusu pek açık değil...

Okuyucu Yorumları