Hepsi Windows 10 kullanıyor!

Microsoft, ABD'deki bir etkinlikte Windows 10 kullanan farklı cihazlarını gösterdi!

Hepsi Windows 10 kullanıyor!

New York'taki "Big Show 2016" etkinliğine katılan Microsoft, burada en yeni teknolojilerini ve ürünlerini gösteriyor. Firmanın gösterdiği ilginç ürünler arasında dokunmatik ekranlı satış makinesi ve fazlası var.

Mondelez tarafından geliştirilen Diji Touch satış makinesi, Windows 10, Kinect ve Azure IoT teknolojilerinden faydalanıyor. 40 inç'lik bir dokunmatik ekrana sahip cihaz, "tüketicilerin ürünlerle 3 boyutlu olarak etkileşimde olmasına" izin veriyor. Ürünlerin besin değerleri ve içerikleri, ekran sayesinde öğrenilebiliyor. Cihaz, çeşitli ödeme seçenekleriyle ödeme yapmanıza olanak tanıyor.

Hepsi Windows 10 kullanıyor!

Microsoft, etkinlikte Avustralya merkezli TV ve iletişim firması Telstra'nın mağazalarında kullandığı teknolojilerden de bahsetti. Telstra mağazaları, Windows 10'lu cihazlar yoluyla etkileşimli bir gerçek mağaza deneyimi sunuyor.

Microsoft teknolojilerinden faydalananların sonu gelmiyor. Macy's, Microsoft'un Azure tabanlı yönetim panelini kullanırken Virgin Atlantic Airways, L'Oréal Paris, AVA Retail ve FreedomPay, Office 365, Skype for Business ve Yammer'dan büyük ölçüde faydalanıyorlar.

Microsoft, son dönemde ürünlerini yaygınlaştırmak için büyük bir çaba gösteriyor. Firma, ayın başında yaptığı bir duyuruda kurumsal müşterilerinin yüzde 76'sından fazlasının Windows 10'dan faydalandığını söylemişti.

Okuyucu Yorumları