Hepsiburada.com'dan bir ilk daha!

Hepsiburada.com bir ilke daha imza atıyor, Philips'in yeni "dev"ini herkesten önce satışa sunuyor!

Bir ilk daha!

Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitesi Hepsiburada.com, yeni ürünlere piyasaya çıkmadan önce sahip olmanın lüksünü yaşatıyor. Benzersiz özelliklere sahip Philips PS 56 Full HD LCD Televizyon da ilk olarak Hepsiburada.com'dan satışa sunuluyor

Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitesi Hepsiburada.com, tüketicilerini yeni çıkan ürünlerle buluşturmaya devam ediyor. Piyasaya sunulmadan önce ilk kez hepsiburada.com'da satışa çıkan Philips 56 Full HD LCD Televizyon'a sahip olmak sadece bir tık uzaklıkta.

17 Haziran 2009 tarihinde Hepsiburada.com stoklarında olacak Philips 56 Full HD LCD Televizyon, benzersiz özelliklere sahip. Cinema 21:9 özelliği ile dikkat çeken Philips 56 Full HD LCD ile filmleri gerçek formunda izleyeceksiniz.

Film izleme deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyor

Film izleme deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyor

Cinema 21:9'daki Ambilight teknolojisi TV'nin çevresindeki ışığın rengini ve parlaklığını otomatik olarak görüntüye uygun olacak şekilde ayarlayarak sizi filmin dünyasına götürüyor.

Philips patentli olan Ambilight teknolojisi ekranın arka tarafından çevredeki duvara ışık yansıtma özelliği ile filmin televizyon çerçevesinin ötesine geçmesini sağlayarak filmi daha geniş boyutlarda izleme keyfini yaşatıyor.

Göz yorgunluğunu azaltan ve görsel konforu artıran Ambilight teknolojisinin insan beynini daha az zorlayarak rahatlamayı artırdığı ve daha duygusal bir ilişki kurulmasını sağladığı yapılan araştırmalarla da kanıtlanıyor. Size de Cinema 21:9 ile filmin büyüsüne kapılmak kalıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.