Her bütçeye uygun Philips TV'ler

2016 Philips TV'ler, 61cm'den 124cm'ye kadar boyutlarıyla geniş bir Full HD model yelpazesi sunuyor.

Her bütçeye uygun Philips'ler

Yeni 4000 ve 5000 TV'ler, daha önce sadece yüksek teknolojili modellerde bulunan özellikleri içeriyor ve görüntü kalitesi, tasarım, ses çözümleri ve Android Smart TV işlevlerinin tamamının mütevazi bütçeler için de mümkün olabileceğini kanıtlıyor. Yeni 4101, 5211 ve 5501 Philips TV'ler, 2016 yılının ikinci çeyreğinde Avrupa, Rusya ve Türkiye'de satışa sunulacak.

Philips 5211 – Modern stil ve ses standı konsepti

5211, hem görüntü hem de sesi hesaba katan yeni bir konsept. Modern ve temiz bir tarzla tasarlanan 5211, Bluetooth hoparlörü Full HD TV standına entegre etti. Hoparlörler 16W güç çıkışı sağlarken ön ateşleme yönelimi bağlı bir akıllı telefon, tablet veya bilgisayardan müzik dinlemeyi veya setin kendisinden TV dizileri, filmler ve müzik dinlemeyi mükemmelleştiriyor. Philips 5211 serisi, 61cm (24") küçük ekran boyutundadır ve bir monitör, bir TV ve özel bir yüksek kaliteli Bluetooth hoparlörü tek bir üründe birleştirdiğinden salon, mutfak, yatak odası veya çalışma odası için ideal.

Philips 5501 – Android Smart işlevini ana akım TV'ye taşıyor

Philips 5501 Android TV'ler, FHD kaliteli tasarım, performans ve en yeni Android destekli Smart TV sistemi sürümünü isteyen kullanıcılar için tasarlandı. 5501, Philips çift çekirdekli Smart TV platformunu, tamamı TV kullanımı için optimum hale getirilmiş geniş bir uygulama ve çevrimiçi oyun yelpazesine sahip Google Play Store ölçeği ile birleştiriyor. Güçlü Pixel Plus HD motorlu Philips 5501 serisi, tamamı şık, ince çizgili bir gümüş tasarıma sahip 'Sıkıştırma' standında muhafaza edilen etkileyici full HD görüntüler sunma becerisine sahip.

Philips 4101 – Kalite, tasarım ve performansı bir arada

Philips 4101 serisi, doğal renkler, iyi kontrast ve pürüzsüz hareket olanağı sunan keskin ve ayrıntılı HD görüntüler sağlayan Digital Crystal Clear teknolojisinin kullanımı sayesinde her tür kaynaktan gerçeğe yakın görüntüler üretiyor. Tüm Philips 4101 serisi TV modelleri, diğer cihazlara kolay bağlantı için çoklu arayüzler ve portlar içerir ve iki ince, açılı kenar ayağı üzerinde duran yassı, siyah çerçeve tasarımına sahip.

Okuyucu Yorumları