Herkes için Ücretsiz Tarayıcı Oyunları

Download yapmadan, ücret ödemeden ve web tarayıcınızı kullanarak sınırsız oyun keyfine varın!

Online oyunlar!

Tarayıcı oyunları ile download yapmadan, herhangi bir ücret ödemeden ve sadece internet tarayıcınızı kullanarak mükemmel bir oyun keyfine varabilirsiniz.

Türkçe'de tam karşılığı "Devasa Oyunculu Çevrimiçi Rol Yapma Oyunları" olan MMORPGs (Massively Multiplayer Online Role Playing Games) dünya üzerinden binlerce oyuncunun internet üzerinden oynadığı oyunlara verilen isimdir. Oyuncuların bu oyunları bilgisayarlarında oynaması için gerekli olanlar hızlı bir internet bağlantısı ve bir web tarayıcısından ibarettir.

Bu oyunlarda oyuncular hayal gücüyle yaratılmış gerçekdışı bir dünyada kendilerine belirli karakterler seçerek onu geliştirmek ve oyuna ait amacı yerine getirmek için oynarlar. Bu amaç yalnızca verilen görevleri birlikte yapmak olabileceği gibi ırklar savaşı gibi bir görev de olabilir.

MMORPGs'lerin büyük çoğunluğunda adım adım ilerleme sistemi vardır. Oyuncu deneyim kazandıkça ve oyun başında vakit geçirdikçe seviyesi de artacak, böylece daha yetenekli, daha güçlü, daha değerli olacaktır.

Aynı oyunu eşzamanlı ve çevrimiçi oynayan tüm oyuncular birbirleriyle iletişim ve etkileşim içinde olduklarından karşılarındaki gerçek rakiplerle karşılaşmanın keyfini çıkarabiliyorlar. CHIP Online sizler için revaçta olan bu tür tarayıcı oyunlarını araştırdı.

Gladiatus'ta Kendi Gladyatörünüzü Yaratın

Gladiatus'ta Kendi Gladyatörünüzü Yaratın

Gladiatus ile Gladyatörlerin acımasız dünyasına dalış yapabilirsiniz. Aynen Kirk Douglas ya da Russel Crowe gibi kılıç, mızrak ve baltayla düşmanlarınızla mücadeleye girişebilirsiniz.

Gladiatus, adından da anlaşılabileceği gibi klasik bir RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuna başlamadan önce kısa bir eğitimden geçerek ve forumlardaki konuları okuyarak oyuna başlamadan önce geniş bilgi sahibi olabilirsiniz. Hara ve eğitim bölümleri tecrübe kazanmanız için önemli başlıklardır.

Tavernaya giderek yeni görevler üstlenebilir, görevleri yerine getirdikçe para kazanabilir ve kabiliyetlerinizi geliştirebilirsiniz. Silah dükkanına giderek elinizdeki paraya göre kendinize yeni silahlar, zırhlar satın alabilir, pazar yerinden üstünüze başınıza aksesuarlar alabilir ve simyacıdan özel büyülü maddeler, taşlar edinebilirsiniz.

Satın alacağınız her ne olursa olsun sizin için mutlaka yeni ürünler gelecektir. Bu yeni ürünlere bakabilmek ve de satın alabilmek için oyun sizlerden belirli bir zaman aralığı beklemenizi isteyecektir. Market bölümü belki de alışverişlerinizdeki en kilit bölüm olacaktır. Çünkü oyunu çevrimiçi oynayan oyuncuların ihtiyaç duyduğu bir malzeme sizde olabilir ya da arenadaki savaşı kazanmanızı sağlayacak bir alet başka bir oyuncuda olabilir.

Markette bunları satın alabilir, elden çıkarabilir ya da takas yapabilirsiniz. Kendinizi hazır hissettiğinizde arenaya çıkabilirsiniz.

Oyunun en büyük avantajı Türkçe ve tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor olması.

Gladiatus Dünyası'na Giriş

Travian ile Muhtarlıktan Krallığa

Travian ile Muhtarlıktan Krallığa

Hiçbir ek program indirmeden yine web tarayıcınızdan rahatlıkla oynayabileceğiniz Travian, içinde binlerce oyuncunun bir köy yöneticisi olarak oynadığı, büyük bir oyun dünyasıdır.

Travian'da, binlerce gerçek oyuncuyla birlikte antik bir dünyada köyler kurabilir, savaşlar kazanabilir ve komşularınızla ticaret yapabilirsiniz.

Oyunda Romalılar, Galyalılar ve Cermenler olmak üzere 3 adet ırk bulunuyor. Bu üç halkın da kendine has avantajları ve dezavantajları mevcut. Oyuna başlamadan önce halkları istatistiklerden inceleyip, başarılı olabileceğinizi düşündüğünüzü seçebilirsiniz.

Oyunun başlangıcında sahip olduğunuz tek şey köyünüzdeki merkez binanızdır. Travian'da dört çeşit hammadde bulunuyor. Bunlar odun, tuğla, demir ve tahıl.

Tahmin ettiğiniz gibi bu hammaddelerle köyünüze yeni binalar ekleyerek köyünüzü genişletecek ve güçleneceksiniz.

Eğlenceli, ücretsiz ve güzel bir strateji browser oyunu olan Trivian'ı Türkçe dahil olmak üzere hemen tüm dünya dillerinde oynama şansına sahipsiniz.

Oldukça başarılı bir sistem altyapısına sahip Travian, 3 yıl içinde 328780 adet kayıtlı oyuncusu ile büyük bir dünya haline gelmeyi başardı.

Travian Dünyası'na Giriş

Kurt Adamlar ve Vampirler Bitefight'da Savaşıyor

Kurt Adamlar ve Vampirler Bitefight'da Savaşıyor

Kurt adamların ve vampirlerin savaşı Bitefight'da devam ediyor. Oyunda kurt adam ve vampir olmak üzere iki adet ırk seçme şansına sahipsiniz.

Basit ve ücretsiz bir kayıt işleminden sonra seçiminize göre bir vampir ya da kurt adama dönüştürülüyorsunuz ve sıcak bir şekilde karşılanıyorsunuz. Daha sonra kişisel ayarlarınızdan karakteriniz hakkında bilgileri girmeye başlayabilirsiniz.

Kurt adam da olsanız, vampir de olsanız öncelikle ihtiyacınız olacak en önemli madde taze kan olacaktır. Şehre gidip kendinize yeni kurbanlar bulabilir ve her yeni dönüşümde statünüzü geliştirebilirsiniz. Eğer kendinizi tehlikede hissedersiniz güvenli yere gidip düşmanlarınızdan korunabilirsiniz.

Market Voodoo'dan karakterinizi donatabilirsiniz. Dönüştürdüğünüz kurbanlarla kendi klanınızı kurma şansına da sahipsiniz.

Bitefight'ı tamamen Türkçe ve ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Vampirler Dünyası'na Giriş

Palantis: Varolabilmek için tek şey, Cesaret!

Palantis: Varolabilmek için tek şey, Cesaret!

Palantis, bir çok oyuncu ile aynı anda oynayabildiğiniz, ücretsiz oynanabilen RPG ve strateji karışımı bir online savaş ve liderlik oyunu olarak oyun sevenlerin beğenisine sunulmuş.

Palantis, üzerinde var olabilme çabası gösterdiğiniz dünyanın bilinen kısmının adı olarak belirtiliyor. Tamamen taktik kurgusu üzerine kurulan oyun oldukça başarılı bir multiplayer desteği sunuyor.

Oyuna başarılı bir şekilde kayıt olduktan sonra sizden iyi veya kötü ırklardan birisinin seçilmesi istenecek. Seçiminizi gerçekleştirdikten sonra halkınız, mekanınız, ham maddeleriniz, savaşçılarınız ve düşmanlarınız ile baş başa kalacaksınız.

Sistem 7 Bilişim & Tanıtım tarafından tasarlanan oyun şu anda 80.000'in üzerinde kayıtlı kullanıcıya sahip ve Premium üyelik seçeneği ile çok daha güçlü bir orduya da sahip olma şansınız var ancak amacınıza ücretsiz oynayarak da ulaşabilirsiniz.

Tamamen Türkçe olan oyuna www.palantis.com
adresinden ulaşabilir ve oynayabilirsiniz.

Cinayet, Gangster, Suçlar ve The Crims

Cinayet, Gangster, Suçlar ve The Crims

Bir suç ve gangster oyunu olan The Crims'a kayıt olduktan sonra, almak istediğiniz karakteri seçin, seçeceğiniz bu karakterler ayırt edici özelliklere sahip olacaktır ve branşını sonra oyun içinde değiştirebileceksiniz.

Bu karakter gangster, soyguncu, tetikçi, iş adamı gibi suç karakterlerinden birini seçtikten sonra oyuna başlayabilirsiniz. İşleyeceğiniz suçlardan yine siz sorumlusunuz, suç işledikçe populariteniz artacak ve kanun tarafından yakalanmanız bir o kadar da kolaylaşacaktır.

Oyun suç içerikli bir konuya sahip olduğu ve müstehcen kelimeler içerdiğinden dolayı 18 yaşından küçük oyun severler için kesinlikle uygun değildir.

Tamamen ücretsiz ve Türkçe olarak oynayabileceğiniz The Crims yeni güncelleştirmeler ve eklentilerle sürekli tazeleniyor.

Suç Dünyası'na Giriş

En iyi Uzay Simulasyonu OGame

En iyi Uzay Simulasyonu OGame

En bilindik ve kendi alanında da en iyilerden kabul edilen OGame başarılı bir uzay simulasyonudur. Aynı anda binlerce oyuncunun büyük bir strateji savaşına girdiği OGame'e basit bir şekilde üye olduktan sonra sistem gezegeninizi kuracağınız en uygun evreni otomatik olarak belirliyor.

Şu an Türkiye sunucularında 43 adet evren bulunmaktadır. Ve giderek yeni evrenler açılmaya devam etmektedir. Yeni evrenlerde bazı ek özellikler bulunabilir. Mesela 35. ve 40. Evrende oyun 2 kat hızlı ilerlemektedir.

Oyunda başarılı olabilmeniz için oyunun size verdiği madenleri işleterek filonuzu kurmak için para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Alman Gameforge şirketi tarafından hazırlanmış oyunda savunma saldırıdan daha ön planda tutuluyor. Savunmanızın güçlü olması hem filonuzu ve gezegeninizi ayakta tutacak, hem de düşmanlarınız için caydırıcı bir etki yaratacaktır.

Oyun Türkçe dahil hemen her dilde ücretsiz olarak oynanabilmektedir.

Uzay Simulasyonu Sayfasına Ulaşın

Hayalinizdeki Yarış Simulasyonu Metal Damage

Hayalinizdeki Yarış Simulasyonu Metal Damage

Oyuncuların sürücü olarak arabalarıyla yarıştıkları bir yarış simulasyon oyunu olan Metal Damage ile oldukça keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Grafiksel olarak hemen hiçbir şey vaat etmeyen ve birçok şeyi hayalinizde canlandırmanız gereken oyun binlerce katılımcı sayesinde oldukça heyecanlı bir hal alıyor.

Basit kayıt işleminden yarış hayatınıza bir Vosvos ile başlıyorsunuz. Arabanızı tanımanız ve tecrübenizin artması için birkaç antreman turu atmanız faydalı olacaktır. Katılacağınız yarışlarda alacağınız dereceler sizi daha popüler ve daha zengin yapacaktır. Kazandığınız paralarla ilk zamanlar aracınızın hasarlarını giderecek ve ufak çaplı modifiyeler yapacaksınız.

Daha sonra yeni araçlarla garajını genişleteceksiniz. Arkadaşlarınızla bağlantı kurup bir takım kurarsanız ilerlemeniz oldukça hızlanacaktır.

Yine GameForge'nin başarılı bir tarayıcı simulasyon oyunu olan Metal Damage ile hem ücretsiz hem de Türkçe oyun oynamanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Metal Damage Ana Sayfası

Başarılı Bir Menajerlik Oyunu

Başarılı Bir Menajerlik Oyunu

Yeni jenerasyon bir çevrimiçi menajerlik oyunu olan Goal United, PC ve konsol oyunlarına taş çıkartırcasına ayrıntılı ve başarılı bir web browser oyunu.

Diğer tarayıcı oyunlarına oranla çok daha fazla görsellik vaat eden oyun kulüp başvuru formunu doldurduktan sonra başlıyor. Normal bir menajerlik oyunundan beklediğiniz özelliklerin hemen hepsini ve daha fazlasını bulabileceğiniz oyunda, oyuncu transferleri, takım antrenmanları, taktik ayarları, hazırlık maçları, lig ve kupa maçlarına kadar her şey düşünülmüş.

Oyun ilerledikçe tecrübeniz ve futbolcularınızın size olan güvenleri de artıyor. Yine Alman Gameforge'nin tasarımı olan oyunu Türkçe ve ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Goal United Ana Sayfası

BattleKnight ile Kıdemini Kendin Seç

BattleKnight ile Kıdemini Kendin Seç

Knight Online'a rakip olmaya çalışan bir browser oyunu da BattleKnight. Siteye kayıt olduktan sonra orta çağda şövalye olmak isteyen bir vale olarak karakteriniz artık karşınızda.

Tüm tarayıcı oyunlarında olduğu gibi bunda da ilk bakmanız gereken kılavuz kısmı olacaktır. Karakterinizi güçlendirmeniz için gereken tüm bilgiler kısa ve açıklayıcı bir şekilde kılavuzun içinde yer almaktadır.

Karakter bölümündeki elinizdeki materyalleri kullanarak gücünüzü artırabilir ve düello yapmaya hazırlanabilirsiniz. Şövalyenizi nöbet yerine göndererek çalıştırabilir, mızrak dövüşlerine sokabilir ya da bir süre ortalıktan yok edebilirsiniz.

Battle Knight Ana Sayfası

Okuyucu Yorumları