Hoodiebuddie: Sadece basit bir giysi değil!

Sıradan bir giysiye benze de, bu kapüşonlu giysi, çok daha fazlasını sunuyor!

Sadece basit bir giysi değil!

Giyilebilirler (giyilebilir teknoloji ürünleri) artık sadece insanların bileklerinde veya kafalarında yer almıyor, günlük giysilerde de kendilerine yer bulabiliyorlar. Bu giysilerin pek çoğu Londra'daki Wearable Technology Show'da sergilendi ve özellikle dikkati çeken bir ürün söz konusuydu.

Hoodiebuddie adlı bu giysi, kapüşonlu kıyafetin içerisine bir kulaklık seti yerleştirmekte ve kulaklığın kulağa takılan kısımları, kapüşonun iplerinin ucunda bulunmakta.

Kablonun diğer ucu ise, giysinin sağ kolunun altındaki fermuarlı bir cepte bulunmakta. Normalin dışında bir konumda bulunan bu cebin içerisindeki bu 3.5mm kabloyu da telefonunuza bağlayarak müzik dinleyebiliyorsunuz.

Ayrıca Hoodiebuddie, gelen aramaları kabul etmenize ve eğer bir iPhone kullanıyorsanız bir sonraki şarkıya geçiş yapmanıza imkan tanıyor. Bu özelliklerin düzgün çalışmaları da, sağ kapüşon ipinin ortalarında yer alan bir mikrofon ve tuş aracılığı ile sağlanıyor.

Bu sistemin özellikle cep kısmındaki kablosunun bir miktar dayanıksız göründüğü söylenebilir. Ancak bir Hoodiebuddie sözcüsünün söylediğine göre ürünün iade miktarı şu anda oldukça az durumda. Ayrıca her giysi 30 kez yıkama testine tutulmuş ve temizlik için kullanılan suyun ürüne hasar vermediğinin altı çiziliyor...

Hoodiebuddie: Sadece basit bir giysi değil!

Kulaklıkların kendileri ise oldukça standart ürünler. Ancak kabul edilebilir bir ses deneyimi sunan bu kulaklıklardan yankılanan bir bass gibi mükemmel bir ses beklememekte fayda. Bu mikrofonlar en iyi ihtimalde orta seviye ürünler olarak tanımlanabilirler.

Giysinin kendisi ise oldukça hafif bir ürün. Sadece kış aylarında giyilen giysilerden olmayan bu ürün, pek çok renk seçeneğinin yanı sıra su geçirmez ceketler de sunmakta.

Ürünün fiyatları ise seçiminize göre 39.99£ ile 79.99£ arasında değişmekte...

Okuyucu Yorumları