Hoverboard ile gelen "zaman yolculuğu"

Hoverboar'dan düşen bahtsız adam, kısa bir süre için de olsa, 6 yıl öncesine "geri döndü"

Hoverboard'la zaman yolculuğu

2010 yılını hatırlıyorsunuzdur. Dünya'da halen pek çok karışıklık vardı ve Dünya liderlerinde o günden bu yana bazı değişiklikler yaşandı. Hatta pek çok kişi için 2010 yılı dün gibi geliyor olabilir. Ancak yakın bir zaman önce bir kişi, hoverboard sayesinde o zamana "geri döndü."

39 yaşındaki İngiliz Mark Tamlin, oğlunun garip davranışlar sergileyen hoverboard'u ile uğraşmaktaydı. Ne zaman 12 yaşındaki oğlu iki tekerlekli scooter'ın üzerine çıksa, cihaz şiddetli bir şekilde sarsılıyordu. Sorunu anlamak amacıyla cihazı kendi test eden Tamlin, cihazdan düşmesi ve başını çarpması sonucu, geçici hafıza kaybı yaşarak 6 yıl öncesine, 2010 yılına döndü.

Cihaza bindikten sonra ne olduğunu hatırlamadığını söyleyen Tamlin'in The Sun gazetesine yaptığı açıklamaya göre oğlu olayı görmüştü ve cihaza bindikten kısa bir süre sonra cihazın kendisini üzerinden attığını ve başını yere çarptığını söylemekteydi. Tamlin hastanede uyandığında, doktorlara 2010 yılında olduklarını düşündüğünü söylemekteydi. Birkaç gün sonra Tamlin'in hafızası geri dönse de, halen düşüşü hatırlamıyor.

Tabii ki eskiden düşündüğümüz halleri ile hoverboard'lara halen sahip değiliz. Sahip olduğumuz hoverboard'lar, uçan kaykaylardan ziyade, iki tekerlekli ve dengelerini kendileri bulan scooter'lardan oluşmakta. Ayrıca bunların büyük kısmının kontrolü çok zor ya da aniden yanabiliyorlar.

Belki de "zaman yolculuğunu" da bu cihazların beklenmedik özelliklerinin arasına ekleyebiliriz...

Okuyucu Yorumları