HP'nin ideal yol arkadaşı

Spectre x360, her yere taşınabilirliğiyle öne çıkan ideal bir yol arkadaşı.

İdeal yol arkadaşı

HP,13,3 inç (33,7 cm) boyutundaki ultra ince dönüştürülebilir bilgisayar HP Spectre x360'ı duyurdu. HP Spectre x360, performans ve taşınabilirlik avantajlarıyla öne çıkıyor.

HP Türkiye Baskı ve Kişisel Sistemler Grubu Ülke Direktörü Filiz Akdede yeni ürünle ilgili şunları söylüyor: "Müşterilerimiz kalite, beceri ve taşınabilirliği bir arada sunan, aynı zamanda şık cihazlar talep ediyor. HP Spectre x360, yüksek teknolojili bir dizüstü bilgisayarın üretkenliğinin yanında tablet özelliğiyle taşınabilirliği, çadır modu ile oyun keyfini ve stant görünümüyle de film ve video izleme keyfini ultra ince bir cihazda bir araya getiriyor."

Maksimum beceri deneyimine yönelik tasarım

Tamamı CNC alüminyum gövdeli HP Spectre x360, yalnızca 15,9 milimetre yüksekliğe ve 1,49 kilo ağırlığa sahip. Tek kesim cilalı metalden imal edilen yan hatlara sahip olan ürün, bu yönüyle doğal gümüş renginde mücevher benzeri bir görünüm kazanıyor.

HP Spectre x360 kullanıcıları birçok farklı modu tek cihazda bir araya getiren ultra ince bir PC'nin avantajlarını yaşıyor. Kullanıcılar iş gereksinimleri için kullanmak istediklerinde dizüstü bilgisayar modunu, film ya da video izlemek istediklerinde stant modunu, dokunmatik ekran deneyimi için çadır modunu ya da ekstra taşınabilirliğe ihtiyaç duyduklarında tablet modunu kullanabiliyor, bu modlar arasında zahmetsizce geçiş yapabiliyorlar.

HP Spectre x360'ın, eşgüdümlü ve kesin hareketliliği sağlayan üç adet dişliye sahip yeni mafsalları, ekranın kolaylıkla kaydırılabilmesini ve kullanıcının istediği yerde sabit olarak kalabilmesini sağlıyor. Dişli içeren mafsal tasarımı HP Spectre x360'ın, kapalı olduğunda tablet modunda da aynı ince görünümünü korumasını sağlıyor.

HP Spectre x360, kullanıcılara rahat bir deneyim sunma adına tam ölçekli, 1,5 milimetrelik seyahat klavyesi ile donatılmış bulunuyor. HP Spectre x360 ayrıca, daha iyi bir gündelik kullanım için ekstra geniş Touchpad'e de sahip.

Ödünsüz, üst düzey kalite

HP Spectre x360, kullanıcılara aradıkları pil ömrünü sunabilmek adına, CNC alüminyum gövdeye tam olarak uyan 56-watt saatlik bir pil ile donatıldı. HP, pil ömrünü tüketen en önemli etmenler arasında yer alan yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran konusunda da iyileştirmeler yaptı. HP Spectre x360'ın dokunmatik paneli, ekrana optik olarak bağlanmış bulunuyor. Bu sayede parlaklık artıyor ve her bir piksel ekranın yüzeyine çekiliyor. Quad HD ekranlı modellerde, HP Spectre x360, Panel Self Refresh (PSR) teknolojisinden yararlanıyor. Bu teknoloji, görüntülerin ekranda tutulmasını sağlayarak, PC'nin belirli bölümlerinin ekranda hareket eden bir görüntü olmadığında güç tasarrufu yapmasını sağlıyor. Bu sayede HP Spectre x360, 12,5 saate kadar pil ömrüne sahip oluyor.

HP, HP Spectre x360'ın evde, işte ve hareket halinde kullanımı için Wi-Fi performansını da gelişmiş hale getirdi. Kablosuz sürücü, gerçek testlerden elde edilen sonuçlar ışığında kalabalık ağlarda ve geniş çeşitlilikteki erişim noktalarında performansı artıracak şekilde ayarlandı. Ekranın üst bölümünde bulunan yeni anten giriş tasarımı, 2,4GHz ve 5GHz ayarının, dizüstü, stant, çadır ya da tablet modlarının tamamında etkin bir şekilde yapılabilmesini sağlıyor. Bunun sonucunda diğer PC'leri geride bırakan kablosuz yayılımı ve bağlantı hızları elde ediliyor.

Üretkenlik için güç ve akıllı özellikler

Intel® Core™ i5 ve i7 işlemcileri destekleyen HP Spectre x360, en zorlu işleri gecikme olmaksızın sonuçlandırabiliyor. 512GB'ye varan yıldırım hızındaki SSD (7) sayesinde kullanıcılar PC'lerini ve uygulamalarını hızlıca açabiliyorlar.

Tam boyutlu HDMI ve DisplayPort 1.2 uyumlu girişleri destekleyen HP Spectre x360, bu sayede müşterilerin birden fazla sayıda ekranda bulunan içeriklere kolayca erişmelerini sağlıyor. Kullanıcılar, dahili Intel® Wireless Display teknolojisi sayesinde en sevdikleri içerikleri oturma odalarındaki TV'lerinde oynatabiliyorlar. HP x360, çoklu cihaz ve aksesuarların bağlanabilmesi için üç adet USB 3.0 girişi ile donatılmış bulunuyor. HP USB Sleep ve Charge teknolojileri sayesinde kullanıcılar, HP Spectre x360'ı, hareket halindeyken diğer cihazlarını şarj etmek için kullanabiliyorlar. Üstelik Spectre x360 uyku modundayken bile!

Çalışanlara performans, işlevsellik ve şıklık katacak

HP Spectre Pro x360, üretkenliğe yönelik özellikleriyle çalışanların iş hayatında en önemli yardımcısı olacak. HP Spectre Pro x360, 5. nesil Intel® Core™ i5 ve i7 işlemciler üzerinde tercihe bağlı olmak üzere vPro™ teknolojisini sunuyor. Kullanıcılar Windows 8 Pro işletim sistemini kullanabiliyorlar. Güvenlik ve yönetilebilirlik açısından zenginleştirilmiş ticari ve tüketici versiyonu HP Spectre x360 güvenilen platform modülü (TPM) çipi ile donatıldı. HP Spectre x360 Pro ayrıca, ticari garanti ve servis desteğinin yanı sıra, KOBİ'lerin cihaz ve verilerini kolayca yönetip koruyabilmelerine destek olan, bulut tabanlı çözüm HP Touchpoint Manager'ı da kullanıcılara sunuyor.

Fiyat ve erişim

HP Spectre x360, 3999 TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

Okuyucu Yorumları