HTC 10 ilk güncellemesini aldı

HTC'nin amiral gemisi HTC 10, daha satışa sunulmadan ilk güncellemesini aldı! İşte yenilikler...

HTC 10'a ilk güncelleme!

Yeni amiral gemileri arasında bu yılın iddialı akıllı telefonu HTC 10, kısa bir süre sonra raflarda yer alacak. Ancak görünen o ki telefon daha satışa çıkmadan ilk güncellemesini almış. OTA (şebeke) üzerinden edinilebilen 1.30.401.1 yazılım sürümüyle gelen güncelleme, 85 MB büyüklüğünde. Yeni güncelleme, telefonun Wi-Fi ve kamera yeteneklerini geliştirirken, genel sistem işleyişini daha kararlı hale getirecek.

HTC 10 için Wi-Fi'a ilişkin olarak genel performans artışı sağlayacak ve iyileştirmeye MIMO modunu da dahil edecek güncelleme, ayrıca kamera için de bir dizi düzenleme getiriyor. Bunlar arasında otomatik HDR çekimlerinde iyileştirmeler yer alırken, telefonun düşük ışık koşullarında daha keskin ve parlak fotoğraf çekmesi sağlanacak. Dış çekimlerde de daha keskin fotoğraflar için geliştirilen güncellemenin, PRO moddaki mor renkli gürültünün azaltması, lazer otofokusun düzenlenmesi ve bunun gibi bir sıra daha onarımı yerine getirmesi bekleniyor.

HTC 10'un 6 Mayıs'ta İngiltere'de, gelecek hafta da Amerika'da satışa sunulması planlanıyor. Kısa süre içinde ülkemizde de satışa sunulacak olan HTC 10'u hatırlarsanız tanıtıldığında lansman alanında değerlendirmiş ve kısa bir süre önce de detaylı test sonuçlarını sizlere aktarmıştık. HTC 10'u yakından tanımak için videolarımızı izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları