HTC 10'un kamerasına dair gizemli paylaşım!

HTC, son tweet'inde yeni amiral gemisinin kamerasıyla ilgili iddialı bir kare paylaştı!

HTC 10 gizemi büyüyor!

HTC'nin adının büyük bir ihtimalle HTC 10 olacağı tahmin edilen ve merakla beklenen yeni amiral gemisi modeline dair paylaşılan son tweet'ler cihazın kamerasına odaklanıyor.

Tayvanlı telefon üreticisinin paylaştığı son tweet'lerde "World First, World Class, Front and Back. You'll see." ifadesi ön plana çıkarken fotoğrafta da cihazın kamerasının iki lensi de açıkça görülebiliyor. Lenslerin etrafındaki gümüş kenarlıklar da dikkat çekici bir diğer ayrıntı olarak göze çarpıyor.

Söz konusu tweet, doğal olarak HTC 10'da çift lensli kameranın yer alacağı beklentilerini oluşturmuş durumda. HTC One M8'i de hatırlatan bu kamera yapısının yine de M8'deki Duo Camera'dan daha gelişmiş olacağını da söyleyebiliriz. Zira M8'deki bu özellikte lenslerden birisi manzaranın derinliğini tespit etmeye, diğeri de fotoğrafı çekmeye yarıyordu.

Bu anlamda HTC 10'un, biraz da iyimser bir tahminle, söz konusu çift lensli kamerasının ultra-genişlikte ve daha yüksek çözünürlüklü fotoğraflar elde etmeyi mümkün kılacağını söyleyebiliriz. Görselde yer alan ve boyutları aynı olduğu fark edilen bu lenslerin ikisinin de bizzat fotoğrafı elde etmekte kullanılması yüksek bir ihtimal.

19 Nisan'da tanıtılacağı söylentisi dolaşan HTC 10'daki donanım ve kameraların VR uyumlu olup olmayacağını ise biraz daha bekleyip göreceğiz.

Okuyucu Yorumları