HTC bu sefer de Çin pazarında

HTC, amiral gemisi One'a benzeyen, daha ucuz 3 yeni cep ile yine sahnede! Ama...

HTC'den 3 yeni cep daha!

HTC, her ne kadar zor zamanlardan geçiyor olsa da, günümüz akıllı telefon üreticileri arasında en üst sıralarda bulunuyor. Firma, son çıkardığı telefon modelleri ile yakaladığı başarıyı devamlı kılmak istiyor ve bunun için, bu sefer de soluğu Çin'de aldı...

Her ne kadar HTC tarafından duyurusu yapılan yeni Desire serisi telefonlar, firmanın amiral gemisi modellerinin çok uzağında da kalsa, 709d (China Telecom), 7060 (China Unicom) ve 7088 (China Mobile) cihazları, HTC'nin orta üst seviye konusunda bu zamana kadar gerçekleştirdiği en büyük atılımlardan sadece birkaçı. Ortaya çıkan bu üç Desire telefon modeli, tasarım olarak ziyadesiyle HTC One'ı andırıyorlar. BoomSound hoparlör desteği ile geliştirilmiş olan yeni cihazlar, aynı zamanda 960 X 540 çözünürlüğü destekleyen 5 inç ekrana sahip. İçerisindeyse 1.2GHz'lik dört çekirdekli Snapdragon 200, 1 GB RAM ve microSD ile 64GB'a kadar genişletilebilen, dahili 8GB depolama alanına sahip. Aynı zamanda 8 megapiksellik arka kameraya sahip olan cihazlar, 2.100mAh pil ile donatılmış durumdalar.

Telefonlar hakkında herhangi çıkış tarihi ya da fiyat etiketi açıklaması gelmiş durumda değil. Fakat öyle görünüyor ki Çin halkı kısa sürede bu telefonlara ulaşabilecekler. Çin dışında kalanlar ise, büyük ihtimalle bu 3 telefona sadece uzaktan bakmakla yetinecek.

Okuyucu Yorumları