HTC, M8'de bu tuşları ortadan kaldırıyor!

HTC, One'ın yeni sürümü M8'de, yıllardır kullandığı bu düğmelere sonsuza dek veda edecek!

HTC M8'de bunlar olmayacak!

HTC'nin başarılı telefonu One, yerini yakında halefine bırakmaya hazırlanıyor. One Two ismiyle de bilinen ama şimdilik M8 olarak anılan HTC'nin yeni amiral gemisi, önümüzdeki ay Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacak. Ve şimdi, telefonla ilgili yeni bir sızıntı daha geldi. Gelen habere göre HTC, yeni amiral gemisinde kapasitif tuşlarını kaldırıyor.

One'ın (ve neredeyse tüm HTC telefonların) ekranının hemen altında yer alan kapasitif tuşlar muhtemelen HTC M8'de olmayacak. Ekranı genişletmek için butonları ortadan kaldırdığı söylenen HTC'nin, bu butonları ekrana dahil edeceği söyleniyor. HTC böylece yeni telefonunda kapasitif tuşları ortadan kaldırarak işletim sistemine sanal buton olarak dahil edecek.

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen HTC M8'in ekranı ise 5 inç boyutunda olacak. 1080p çözünürlüklü ekrana ve Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip olacak olan HTC M8, yenilenmiş HTC Sense 6.0 arayüzüyle gelecek. Ayrıca 2.26 GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 800 işlemci ve 3 GB RAM ile yüksek performans arayanların sevgilisi olacağını da şimdiden söyleyelim.

Okuyucu Yorumları